Savjeti za ljepši izgled

plava boja kose

Želite svaki dan izgledati neodoljivo i poput zvijezda koje promatrate na televiziji? To je moguće primjenom korisnih pravila i usvajanjem zdravih životnih navika. Za svaki od tih savjeta ne morate izdvojiti puno svog vremena, dovoljno je samo malo truda. Slijede korisni savjeti za ljepši izgled.

Kako bi bili zadovoljni svojim izgledom potrebno je imati čvrst karakter i želju za promjenom. Nije dobro ako odmah odustanete jer tako nećete ništa postići, a vaše će se nezadovoljstvo samo povećavati.

Savjeti za ljepši izgled

Primijetili ste kako vam frizura nikada nije izdržala više od nekoliko sati? I taj je problem rješiv, a za čudesnu frizuru iz snova potreban vam je samo šampon za suho pranje.

Ako želite da vam frizura izdrži i da ukosnice ostanu tamo gdje ste ih stavili, prije nego što ih pričvrstite na kosu pošpricajte ih šamponom za suho pranje.

Ovako će vam frizura biti postojana, a vi ćete biti više nego zadovoljni onim što ste postigli. Pored toga što vam frizura može duže trajati, postoji rješenje i za neposlušne vlasi.

Ako ne želite da vam svaka dlaka strši u drugom smjeru, pošpricajte lak za kosu na četkicu i prijeđite s njom preko onih vlasi koje niste mogli ukrotiti.

Kosu ste uredili i sada je došlo vrijeme za nokte. Želite li imati blistave nokte? Uzmite malo sjenila i stavite na nokte, a zatim ih nalakirajte bezbojnim lakom za nokte. Vaši će nokti biti prekrasni, a vi ćete se osjećati sigurni u sebe i u svoju ljepotu.

Za bolje zdravlje noktiju ne zaboravite konzumirati namirnice bogate B vitaminom.

Put do ljepšeg izgleda nikada nije bio jednostavniji, a vi ste zaslužili upravo to. Vodite računa o pravim detaljima i nikada nećete imati problema s kosom i šminkom. Sada je vrijeme da zasjate.

Svaki put nakon što izađete vaš ruž vrlo brzo nestane i kao da ga nikada niste ni nanijeli? I ovaj se problem može riješiti tako što ćete diskretno polizati onaj dio čaše gdje mislite piti. Ovaj brz i jednostavan trik pomoći će vam zadržati ruž na usnama skoro cijelo vrijeme.

Uz ove korisne savjete našminkajte se pravilno i saznajte kako nanijeti šminku u pet minuta. Pogledajte video:

Autor: S.Š., Foto: carlo dapino/Shutterstock