O Savjetnici

Savjetnica.com je web portal za modernu, urbanu ženu koja na jednom mjestu pruža informacije o trendovima, modi, prehrani, zdravlju, putovanjima ili međuljudskim odnosima. Temeljna ideja Savjetnice je da korisnicima na brz, efikasan i besplatan način pomogne u rješavanju svakodnevnih problema.

Na jednostavan način nudimo vam teme iz nekoliko sfera života, a vama prepuštamo da odaberete one koje vas zanimaju. Naše su teme raznolike jer je i naša publika takva. Nije važno jeste li poslovna žena, majka, studentica ili umirovljena profesorica, važno je da vam nudimo ono što tražite.

Naš je zadatak osigurati mnoštvo sadržaja o raznim temama, bitne i točne informacije te vam ponuditi savjete, a vama prepustiti da odaberete ono što vam se najviše sviđa i dopustiti vam da budete bolji, a da ostanete ono što jeste.

Čitajte i komentirajte, budite nam podrška, ali i najveći kritičar, jer mi smo tu za vas. Naš je zadatak da budete sretni, zadovoljni, zdravi i prije svega informirani!

Sa 150.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno, Savjetnica.com vodeći je hrvatski portal takvog tipa.

Autorska prava i potpisivanje/brisanje savjeta

Iako je dio savjeta napisan od strane administratora i suradnika, naglašavamo da svi savjeti prikupljeni na ovoj stranici nisu autorsko djelo administratora stranica nego su u pisanju i prikupljanju savjeta uvelike pomagali i svakodnevno pomažu naši stalni suradnici koji su prepoznali vrijednost stranice.

Obzirom na gore navedeno može se dogoditi i da je preuzet neki sadržaj na kojeg autor polaže autorsko pravo, a naši suradnici to nisu primjetili obzirom da se većina savjeta koji su preuzeti s interneta ponavljaju na nekoliko ako ne i na desetak mjesta tj. internet stranica.

Pravna regulativa autorskih prava na internetu u Hrvatskoj je nedefinirana i nije moguće zaštititi autorska dijela jer brojni portali izmjenom samo jedne riječi ili rečenice tvrde da nisu objavili identičan sadržaj i da on ne potpada pod ničija autorska prava.

Idejni začetnici i administratori stranice savjetnica.com i sami su nebrojeno puta bili izloženi takvim krađama sadržaja u brojnim drugim projektima koje su provodili u svojim karijerama te nikako ne odobravaju takve postupke.

Iz tih razloga, ako bilo tko od posjetitelja stranice savjetnica.com smatra da je njegov sadržaj neopravdano preuzet ili prepisan ili polaže autorska prava na njega molimo da nam se što prije javi putem našeg  kontakt formulara  i mi ćemo u roku 24 sata ukloniti sadržaj s naše stranice ili ga potpisati i postaviti link prema vašim stranicama, ovisno o vašim željama.