Podizanje i oblikovanje grudi

vježbanje na spravi

Grudi su onaj dio tijela kojem posvećujemo dosta pažnje jer znamo koliku moć ima samo mala naznaka dekoltea. Bile vaše male ili velike vjerojatno ste u jednom trenu njima bile nezadovoljne i željele ste ih promijeniti. U posljednjih 2o-ak godina dolazi do eksplozije plastičnih operacija povećanja grudi.

Možda je za ovaj trend najviše od svih učinila upravo Pamela Anderson. Sjećate li se uvodne špice u Baywatch i crvenog jednodijelnog kupaćeg kostima? Oh koliko puta su Pamela, njene grudi i Mitch Buchannon spasili ljude u zaljevu. No ovaj trend nije nešto čemu biste trebale težiti. Vaše grudi su lijepe jer su vaše i možete za njih puno učiniti malim intervencijama.

Grudi su većinom sastavljene od žlijezda i masnog tkiva, tako da pošto se ne sastoje od mišića ne možete vježbati njih direktno, ali vezane su na prsne mišiće i ligamente čije stanje možete značajno poboljšati. Najučinkovitije vježbe su naravno ženski sklekovi, kojima uz ruke jačate i prsni koš i ligamente koji povezuju ramena i ruke te ramena i prsa.

U nastavku pogledajte kako podići grudi.

Stavite ruke u visini prsa, kao da molite, sa laktovima prema van i zatim čvrsto stisnite dlanove zajedno i držite tako 5 sekundi. Ponovite barem desetak puta. Vježbe sa bučicama također daju rezultate. Počnite s opterećenjem od jedan kilogram i kasnije povećavajte kako će snaga rasti.

Svakako možete koristiti i kreme i serume kako biste učvrtili kožu dekoltea i grudi, ali možete posegnuti i za izninmo učinkovitim starim receptom. Tuširajte se naizmjence vrućom i hladnom vodom. Na nekoliko sekundi neka voda bude toliko hladna koliko možete podnijeti i zatim potpuno vruća.

Kako se u grudima nalaze limfni čvorovi svakako je moguće poboljšati njihov izgled i masažom. Ne pritišćite prejako i masirajte pokretima u svim smjerovima počevši od područja oko bradavica prema rubovima i zatim pređite na nježne pokrete poput onih da mijesite tijesto za pizzu. Ovo će poboljšati protok limfe kroz tkivo i vidljivo popraviti njegovo stanje.

Budite zadovoljne i stretne svojim grudima. Poboljšajte što želite ovim prirodnim metodama i plastičnu operaciju ostavite ipak kao posljednji izbor. Ako ne postoji razlog medicinske prirode nema razloga da režete svoje tijelo. Oni koji vas vole jednako vas vole i ako ste košarice A i ako ste košarice C, i ako su one podignute i ako je gravitacija počela uzimati danak. Uživajte u njima i slavite svoju ženstvenost.

 Autor: L.K., Foto: DoctorKan/Shutterstock