Najbolji pokloni za muškarce

pokloni za muškarce
Muškarac dobija poklon, Foto: wavebreakmedia/Shutterstock

Kada su u pitanju pokloni za muškarce njima iskazujete svoju ljubav i privrženost te zahvalnost za vrijeme koje ste do tada proveli zajedno. Općenito se smatra da je muškarce lakše darivati nego žene jer su jednostavniji i vole funkcionalne poklone koje će moći iskoristiti.

I dok neke žene uvijek imaju ideju kako i čime darivati muškarca, postoje one koje nikako ne mogu smisliti toliko dobar poklon koji će iskazati ljubav koju osjećaju. S ovim drugim češće imaju problema one koje žele darivati partnere s kojima su već dugo u vezi i koje su na neki način već “potrošile” sve najbolje ideje za poklone. No, kada više ne postoji ništa korisno što bi vaš otac, brat ili partner mogao koristiti, pokušajte biti kreativni.

Ako vam je godišnjica, možete provjeriti naš članak Top 10 poklona za godišnjicu, a ako se spremaju blagdani, bacite oko na božićne poklone za muškarce.

Pokloni prema osobnosti

Pokloni za muškarce
Foto: Pixabay

Kod kupnje poklona nikada nemojte gledati poklone koji se vama sviđaju i što biste vi željeli imati. U prvom redu razmislite o tome što muškarac kojeg ćete darivati stvarno voli. To mogu biti pokloni iz različitih područja poput filmova, glazbe, knjiga, sporta, automobila… Za početak odaberite kategoriju pa krenite s potragom.

Idealan poklon za muškarca koji voli glazbu bit će nova ploča ili CD njegovog omiljenog muzičkog sastava, ali i razni dodaci na tu temu. Ako je muškarac sportski tip oduševit će ga karte za utakmicu, članarina za teretanu ili možda izlet na planinarenje na kojem mu se možete i vi pridružiti. Svakako jedne godine organizirajte gledanje utakmice uz puno kokica, čipsa i piva. Bit će oduševljen.

Ako je vaš muškarac poslovni tip, vjerojatno ima sve što poželi i bit će ga teško darivati. No, uvijek mu možete pokloniti novu kravatu, košulju, sat ili aktovku. To su pokloni koji će izmamiti osmijeh na njegovom licu.

Možda je najlakše darivati muškarce koji vole filmove. Bit će mu dovoljna karta za kino ili maratonsko gledanje njegove omiljene serije. Odličan izbor su i šalice i majice s citatima iz filmova i serija.

Klasični pokloni

Ako niste kreativni i nemate ideju što bi mu trebalo, uvijek možete kupiti osnovne stvari koje će sigurno koristiti jer mu trebaju. U te osnovne stvari spadaju bokserice, čarape, majice, kozmetički preparati i slično.

Ručni sat je klasika kad su u pitanju pokloni za muškarce. Satovi više ne služe samo tome da nam pokazuju koliko je sati. Danas postoji ogroman izbor satova s različitim funkcijama, a na nekima od njih možete i ugravirati nešto na pozadini te tako personalizirati poklon.

Muškarci vole biti majstori, čak i kad su u pitanju samo igračke. Zbog toga su Lego kocke, makete ili bilo što drugo što se sastavlja ili lijepi dobar izbor. Stvari koje iziskuju od muškaraca da zasuču rukave i budu strpljivi i precizni znaju biti jako zanimljive, a uz to im daju priliku da vama i drugima pokažu svoju spretnost.

Džepni multifunkcionalni alat je odličan izbor jer je praktičan i koristan.

Parfem je u većini slučajeva također odličan izbor, ako pogodite onaj pravi. Pokušajte saznati od partnera ili prijatelja koji je njegov omiljeni parfem pa nabavite taj ili neki sličan. Jeftine kopije biste svakako trebali izbjegavati.

Put za dvoje u grad ili zemlju po izboru izvrstan je poklon, ali ako je to ipak malo previše za vaše financije, onda možete organizirati vikend za dvoje na nekoj lijepoj lokaciji koja nije daleko.

Kreativni pokloni

Ne postoji muškarac kojeg neće oduševiti poklon koji ste sami izradili. Kreativni poklon za čiju ste izradu uložili puno truda i vremena, najbolje će prezentirati vašu ljubav prema muškarcu. On će znati cijeniti vaš trud i bit će mu lijepa uspomena nešto što ste izradili potpuno sami, svojim rukama.

Najbolji poklon ste – vi

Svakako najbolji poklon za vašeg partnera bit ćete vi sami. Ušetajte u trgovinu donjim rubljem i kupite bodi, korzet ili seksi donje rublje koje će ga očarati. Nakon nekoliko godina veze, ovo će biti i odličan začin za vašu vezu koji će probuditi možda pomalo uspavane strasti. Kako biste stvorili još bolji ugođaj, osigurajte prazan stan samo za vas dvoje i tamo organizirajte večer za pamćenje. Iznenadite ga tortom, omiljenim jelom i pićem, a kao šlag na torti bit ćete upravo vi odjeveni u seksi donje rublje.

U videu ispod pogledajte koji su najbolji pokloni za muškarce!

Autor: M.L., Foto: wavebreakmedia/Shutterstock