Frizure za mladenački izgled

konjski rep

Svi bismo s godinama voljeli izgledati mlađe i osjećati se mlado. Kao što postoji odjeća za mladenački izgled te šminka, postoji i frizura i to njih više koje će vam zasigurno oduzeti koju godinu, a vi ćete se osjećati zanosnije i sigurnije. Otkrijte najbolje frizure za mladenački izgled.

Važno je da mladenačke frizure budu što jednostavnije i da ih nije problem napraviti kod kuće.

Vjerojatno vam se mnogo puta znalo dogoditi da ste zadovoljni došli od frizera, a nakon par dana što ste oprali kosu imali ste osjećaj kao da se ništa značajno nije dogodilo s vašom kosom te ste se osjećali razočarano. Kao rješenje mogu poslužiti jednostavne i efektne promjene na kosi.

Frizure za mladenački izgled

Imate li nešto dužu kosu, onda je za vas najbolja frizura s pletenicama. Pletenica zaista ima u širokom asortimanu te je na nama samo da skupimo volje i malo damo truda kako bi frizura bila funkcionalna.

Pletenice na kosi su u zadnje vrijeme sve popularnije te skoro nikada niti nisu izašle iz mode. Stoje gotovo svim dobnim skupinama i jednako ih vole nositi mlađe djevojke i zrelije žene.

Za pravljenje pletenica ne trebate biti profesionalac, a rezultati koje ćete dobiti bit će izvanredni i zadivljujući.

Pomoću pletenica osjećat ćete se mlađe, a s njima morate biti spremni za dobivanje mnoštvo komplimenata na vaš izgled.

Druga vrlo ležerna i mladenačka frizura je kovrčava kosa koja lijepo pristaje na kraćoj i dužoj kosi. U trgovinama možete kupiti razna pomagala pri kovrčanju kao što su uvijači te pegla za kosu.

Bitno je samo takvu kovrčavu kosu dobro nalakirati lakom za kosu kako bi bila postojana, ali u manjim količinama kako biste ipak zadržali opuštene uvojke koji će vam oduzeti nekoliko godina.

Zrele žene s godinama čine veliku pogrešku kada lice želeći sakriti neke nedostatke skrivaju kosom. Opustite se i kosu skupite u visoki rep, koji će otkriti vaše lice te ćete tako vizualno izgledati mlađe i svježije.

Želite li napraviti podignuti rep i još k tome imati i natapirane šiške, slijedi video koji će vam pomoći da imate frizuru za brojne prilike, svečane i svakodnevne. Ne zaboravite na kraju u cijelu priču dodati i najbolji make up.

Autor: A.B., Foto: Michael C. Gray/Shutterstock