Platnene torbe, moderne i praktične

platnena torba
Platnena torba, Foto: Venus Angel/Shutterstock

Ah, žene i torbe. Ovo je ljubavna priča stara kao i samo vrijeme. Možda su i prve žene voljele svoje tobolce od životinjske kože onako kako mi volimo svoje torbe danas. Postoji neka posebna veza s ovim modnim dodacima koji s nama provode svaki dan i prate nas kroz sve prilike i neprilike s kojima se suočimo u natrpanim rasporedima. Torba doista glavu čuva.

Mudra žena uvijek je spremna na razne situacije. Njen dan ne završava povratkom sa fakulteta ili posla i tijekom dana će se još morati suočiti sa hrpama posuđa ili rublja, kućnim ljubimcima, članovima obitelji koji trebaju ovo ili ono ili neurednom cimericom. ž

Zato volimo da su sve naše male potrepštine nadohvat ruke i znamo da samo zato jer nam je nešto nužno nema nikakvog razloga zašto to ne bismo učinili apsolutno prekrasnim.

Na izbor vam je stavljeno mnoštvo torbi i o vama ovisi koju ćete odabrati i kako ćete ju inkorporirati u svoj stil. Postoji vrijeme i mjesto za svaku torbu. Nema smisla na svečanu priliku doći sa torbom veličine dvosobnog stana, kao što bi bilo smiješno provesti dan u gradu sa pismo torbom. No što je sa platnenim torbama?

One su eksplodirale u posljednje vrijeme, za što je posebice zaslužan rad mladih i kreativnih dizajnera. Uočili su da se dobra platnena torba ponaša kao oglasna ploča i pano baš kao i majice sa natpisima i printom i počinju iskrsavati razni primjerci koji nas mame svojim bojama i sadržajem.

S vaše torbe se jednako može smiješiti Prljavi Harry kao i Betty Boop, s nje može rikati lav ili može postati dom naprintanim riječima vaše najdraže pjesme. Boje, uzorci i veličine variraju, ali odlučite li se za kupnju platnene torbe odaberite onu koja daje neku izjavu i govori nešto o vama. Komunicirajte bez da progovorite i jednu riječ.

Platnene torbe su jedna od najpraktičnijih stvari koje možete posjedovati. Čak i ako izgleda kao da u nju ne stane baš previše njen izgled vara. Ne biste nikada rekli kada leži polegnuto i ispražnjeno prebačena preko naslona stolice što ona sve može.

Ne nađete li onu koja je po vašem ukusu, nabavite tkaninu koja vam se sviđa i pozovite prijateljicu na večer kreativnog brainstorminga. Dopustite da vas posjeti muza i načinite same svoju platnenu torbu i pritom se zabavite.

 Autor: L.K. Foto: Venus Angel/Shutterstock