Poslovne torbe za žene

Poslovne torbe

Poslovni svijet nije više samo muški svijet. Svijet sivila, betona, crnih aktovki i pokoje crvene “power tie” za neku veliku ribu sa vrha. Napredovanje ženskih prava, emancipacija i općenito podizanje svjesnosti žena o karijernim mogućnostima i tome da ne žele ovisiti o nikome, donosi veliki priljev ženske radne snage u tvrtke. Danas je ponešto drugačija situacija no prije 50-ak godina. Više nije neobično vidjeti žene na visokim pozicijama unutar tvrtke, a u njihovim rukama poslovne torbe.

Ženstvene poslovne torbe

To što je dio korporativnog svijeta nipošto ne znači da bi se trebala odreći svoje ženstvenosti i uklopiti se u masu. Sve smo mi zaposlene, sa mozgom punim post-itova svih stvari koje treba obaviti tijekom dana. Naš dan ne završava povratkom kući i ne možemo si dopustiti raštrkanost misli, pa zašto ne bismo svoje poslovne misli organizirale unutar nečeg praktičnog i lijepog.

Ženske poslovne torbe daleko su od bezličnih, monokromnih aktovki ili malo većih fascikala na koje su navikle prethodne generacije. Živimo u doba posvemašnje stilizacije i dizajniranja apsolutno svega, pa tako i ženske poslovne torbe postaju nevjerojatno raznolike i privlačne.

Raznih su boja, oblika, stilova, ali opet dovoljno prostrane i praktične da istovremeno mogu udomiti i vaš neizostavni laptop kao i maskaru i ruž koje ćete stavljati u autu, držeći kavu bedrima i moleći da ne bude naglih kočenja, za ona jutra koja jednostavno počinju prerano.

Poslovne torbe
Foto: Pixabay

Male torbice ne prolaze

Nemojte ni pokušavati provlačiti se na radnom mjestu sa malim torbicama. Za sve postoji mjesto i vrijeme. Praktičnost je bitna kada smo zaposlene i jurimo uokolo čitav dan. Odaberite pametno, veliku i praktičnu poslovnu torbu sada kada, kao nikad prije, estetika nije pala kao žrtva praktičnosti.

Skuplji ili jeftiniji modeli. šareni, jednobojni, kožni, platneni, na gumbiće ili patentni zatvarač, sa malom ručkom ili za prebacivanje preko ramena, ili možda oboje… taj izbor ostavljamo vama. Olakšajte si život kupnjom jedne kvalitetne poslovne torbe, koja će biti usklađena sa vašim poslovnim stilom odijevanja i pristajati uz većinu kombinacija. Unesite dašak boje i stila u uredsko okruženje i uživajte u radnom danu.

Autor: L.K., Foto: wavebreakmedia/Shutterstock