Torba neonskih boja

neonske boje
Neonske boje, Foto: NinaMalyna/Shutterstock

Sjećate li se kako ste kao klinceza ili pak mlada djevojka sjedile pred TV-om gledajući MTV u 80-ima i 90-ima? Sjećate li se lijenih popodneva kada biste se izvalile na kauč ili krevet sa ničim pametnijim za raditi no gledati Princa iz Bel Aira? E sada se prisjetite intenzivnih neonskih boja koje su upijale vaše rožnice.

Pozdravite njihov povratak. Zastave retra, remakea i revivala ponovo se vijore i ovoga puta govorimo o torbama. Moda se mijenja serijski na svim područjima pa je jedino i logično da će se ove promjene, varijacije i mutacije jednako tako proširiti i na velike i male torbe i torbice.

Postoje svjetski brandovi koji veliki dio svoga profita ostvaruju upravo na torbama i čije kožne suputnice su postale stupovi mode i stila 20. stoljeća. Pogledajmo same neke primjerke koji su izašli iz modnih kuća poput Chanela i Louis Vuittona. Kada ste se po prvi puta zaljubile u neku torbu i koje boje je bila vaša prva torba?

Torbe su toliko lijepe i praktične da ih je nemoguće ne voljeti i ne osjećati s njima posebnu povezanost. Čeka li vas dug dan u gradu ispunjen poslovnim obvezama, druženjima i sastancima ubacite sve što trebate u svoju neonsku torbu. Boja neona ona je na kojoj je brojčanik zasićenosti pigmentom pojačan do maksimuma i ove boje su samo za modne hrabrice. Sa torbom u neonskoj boji je nemoguće ostati u sjeni.

Gotovo bilo koja boja može postati neonska, naravno izuzimamo iz ovoga crnu i bijelu, samo nekle to čine bolje od drugih. Krenete li po svoju uočljivu i modernu prijateljicu odabarite one roze, narančaste ili žute i pripazite. Ovakva torba ne podnosi modne ludorije što se tiče odjeće. Sve ostalo neka bude u neutralnim ili zagasitim tonovima sa eventualno još ponekim daškom neona poput remena ili laka na noktima. Stoga pripazite pri kombiniranju i naučite živjeti u modnoj brzoj traci sa neonom. Namignite svijetu. Svoju uočljivu suputnicu prebacite preko ramena i uživajte u danu.

Autor: L.K., Foto: NinaMalyna/Shutterstock