Modni savjeti za dečke za cool izgled ljeti

Muškarci u raznim odjevnim kombinacijama, Foto: StockLite/Shutterstock

Danas i muškarci sve više prate modu i vole pročitati dobre modne savjete. U ljetnim mjesecima se svi osjećamo opuštenije i s više samopouzdanja biramo i kombiniramo odjeću. Stoga vam donosimo nekoliko savjeta i trikova što odjenuti kako biste izgledali privlačno i kako biste privukli poglede suprotnog spola. Uz navedene savjete izgledat ćete odlično tijekom cijelog ljeta.

Polo majica

Polo majice popularni su odjevni predmet još od davnina, kada ih je popularni Francuz Rene Lacoste popularizirao. Do 1950-e godine nosile su se izričito u bijeloj boji, a nakon toga, modni dizajneri su se počeli igrati raznim materijalima, bojama i oblicima. Odaberite i vi onu koja vam najbolje pristajte i zablistajte. Polo majice su must have odjevni predmet za casual ljetni izgled.

Remen

Odaberite remene prirodnih materijala u zemljanim tonovima, a izbjegavajte teške kožne remene u tamnim bojama. Uskladite remen uz lagane tenisice ili sandale i upotpunite odličnu ljetnu kombinaciju.

Traperice

Bez obzira na to što se radi o vrućim ljetnim danima i noćima, traperice ni ljeti ne izlaze iz mode. One su se ustalile u modnom odabiru i danas su popularnije nego ikad prije. Dolaze u brojnim oblicima i stilovima, a vi odaberite one koje vam najviše odgovaraju, ali i najbolje stoje. Postoje traperice raznog cjenovnog ranga, što je još jedan dodatan plus. Dostupne su i pristupačne svima!

Japanke

Ne možete uživati u ljetu bez barem jednih dobrih japanki. Japanke možete kombinirati za odlazak na plažu, ali i uz kratke hlačice ili traperice za večernji izlazak. Odabir japanki prepustit ćemo vama. Izbor je velik, a i ovdje se preporučuje da odaberete one koje vam odgovaraju s obzirom na vaš stil.

Naočale

Niti jedna dobra modna kombinacija ne može proći bez dobrih sunčanih naočala. One će upotpuniti svaku dnevnu kombinaciju, a uz njih ćete izgledati bolje. Dodatan plus im je što štite oči i područje oko očiju od štetnog UV zračenje.

Autor: M.L., Foto: StockLite/Shutterstock