Kako sakriti ženi ili curi tragove od ljubavnice

Muškarac sa tragovima ruža, Foto: prodakszyn/Shutterstock

Naravno da nije pohvalno to što imate ljubavnicu i možda biste trebali razmisliti što zapravo želite u životu. Ostati s njom ili se vratiti djevojci ili ženi. Ako ne želite povrijediti ženu, preporučujemo da joj ne spominjete vaše male avanture te učinite sve što možete kako biste sakrili tragove ljubavnice.

Ogrebotine na leđima

U slučaju da ste zaradili nekoliko ogrebotina preko noći, djevojci možete reći da ste se ogrebli prilikom nošenja namještaja kada ste pomagali starijem susjedu.

Ugrizi na vratu

Ugrize na vratu će biti malo teže sakriti, posebice ako ste ih dobili prilikom ljetnih mjeseci. Preporučuje se izbjegavanje djevojke nekoliko dana, a ako živite zajedno pokušajte s pričom o lošem brijanju, žiletu ili jakoj mašinici koja vam je stvorila podljeve.

Stalno vam dolaze poruke

Ako vam ljubavnica često šalje poruke, preporuka je da je za početak memorirate u imenik pod muškim imenom. Stoga, kad vam sljedeći put stigne poruka od Marka, Damira ili Ivana, vaša djevojka je neće niti doživjeti, a vaš izgovor uvijek može biti posao i komplikacije oko potpisivanja novih ugovora s tvrtkama.

Slika na Facebooku

Ako je neki od vaših prijatelja bio toliko lud da objavi sve fotografije s muške večeri, uvijek ga možete hitno nazvati i reći mu da sve obriše. U međuvremenu, recite djevojci da to na fotografiji s dvjema djevojkama niste vi, već netko tko vam jako sliči. Možda i povjeruje.

Ruž za usne u automobilu

Vaša djevojka je sjela u automobil i na podu pronaša ruž za usne? Odgovorite joj iste sekunde da je riječ o ružu vaše poslovne kolegice ili partnerice koju ste vozili kući nakon poslovnog sastanka. Vjerujemo da će razumjeti.

Iako ovi savjeti mogu biti korisni, dobro razmislite želite li voditi takav život. Život pun laži, nepoštovanja i tajni prema nekome tko vas voli i cijeni. Razmislite što želite i učinite sve da to i ostvarite tako što ćete minimalno povrijediti osobe do kojih vam je stalo.

Autor: M.L., Foto: prodakszyn/Shutterstock