Kako odabrati grudnjak

rozi grudnjak

Odabrati grudnjak nije nimalo lagan proces, a to znaju sve dame koje su se barem jednom suočile s ovim problemom. Greške koje se najčešće rade su pogrešan odabir veličine grudnjaka, boja grudnjaka te model. Svaka žena je za sebe i teško je govoriti o univerzalnim pravilima koji će vam u tome pomoći, ali postoje smjernice koje će olakšati cijeli posao.

Nije ugodno kada odaberete grudnjak koji vas stišće i u kojem se ne osjećate ugodno. Prije kupovine dobro je provjeriti veličinu prsa još jednom i pitati za savjet prodavačicu. Ako vam je to neugodno uzmite nekoliko željenih modela i sve ih isprobajte. U jednom od njih ćete imati poseban osjećaj i znat ćete da ste našli savršeni grudnjak za sebe.

Postoji nekoliko veličina, a najlakše ćete se snaći tako što ćete izmjeriti opseg prsa.

Opseg grudi od 68 do 72 cm obuhvaća veličinu grudnjaka 70. Opseg struka od 73 do 77 cm obuhvaća veličinu grudnjaka 75. Opseg prsa od 78 do 82 cm odnosi se na veličinu grudnjaka 80. Opseg od 83 do 87 obuhvaća veličinu od 85, a opseg grudi od 88 do 92 obuhvaća veličinu grudnjaka 90.

Sada kada znate potrebnu veličinu možete se pozabaviti modelom grudnjaka koji želite. Ima ih nekoliko, a svaki od njih je prilagođen određenom stilu odijevanja. Sportski grudnjak je pamučan i njega najviše odabiru žene koje vode aktivniji život i često provode slobodno vrijeme na fitnessu ili aerobicu.

Sportski grudnjak za vrijeme ljeta i visokih temperatura može se nositi kao zamjena za majicu. Radi se o grudnjacima koji više izgledaju kao top i savršeno se slažu za mladenački večernji look.

Push up grudnjak napravljen je tako da oblikuje grudi svake žene. Dobro je što ih oblikuje, ali ih ne povećava unatoč dodacima koji se nalaze u košaricama. Dodaci se mogu i ukloniti, a to ovisi o svakoj ženi.

Samoljepljivi grudnjak je model grudnjaka koji dolazi bez naramenica, kopčanja i žica. On je kao stvoren za odjeću otvorenih leđa i za odjeću na koju ne ide klasični grudnjak.

Autor: S.Š., Foto: MaxFrost/Shutterstock