Kada se muškarcu sviđa žena

Muškarac i žena u knjižnici

Ženama se često postavlja pitanje u glavi, jesu li one svojim muškarcima seksi i privlačne. Kako bi dobile odgovor na to pitanje, obratite pažnju na nekoliko znakova, uz koje to možete otkriti. U nastavku vam donosimo na koji način možete biti sigurne da je partner u potpunosti lud za vama.

Ono na što posebno trebate obratiti pažnju kada se govori o shvaćanju vašeg partnera, je neverbalna komunikacija. Muškarci najviše o sebi i svojim osjećanjima otkrivaju kroz neverbalnu komunikaciju, pa je to ono na što trebate obratiti posebnu pažnju, kako bi znale što vaš muškarac osjeća prema vama i kako vas gleda.

Ako se fizički sviđate svome partneru, te je oduševljen onim što vidi pred sobom, možete otkriti tako da kada vas partner ugleda odmah malo otvori usta. Isto značenje ima ukoliko kada vas partner ugleda nesvjesno liže svoje usne.

Kada se sviđate muškarcu on će na sve načine pokušati privući vam pažnju. Oni sramežljiviji će pažnju pokušati privući na neke mirnije i diskretnije načine poput kašljucanja, popravljanja odjeće ili sl. Dok će muškarci koji nisu sramežljivi napraviti sve da zaokupiraju i privuku vašu pažnju, premda i morali izigravati klauna pred vama.

Ako je muškarac kada vas je ugledao podigao obrve, znači da ste mu vrlo zanimljivi te da mu se jako sviđate. Obratite koji puta pažnju na obrve vašeg muškarca, posebice kada se dulje vremena ne vidite, a ukoliko vas zanima neki novi muškarac i njegovo mišljenje o vama, samo mu prilikom drugog sastanka promatrajte obrve.

Raširene nosnice možda nisu i najprivlačnije, ali su siguran znak da se sviđate muškarcu, pa koliko god neprivlačne bile, vjerujemo da ćete ih sljedeći puta priželjkivati vidjeti kod muškarca koji vam se sviđa i do čijeg mišljenja vam je stalo.

Muškarci koji prilikom razgovora s vama stoje uspravno, znači da žele istaknuti svoje mišiće, i to samo zato da bi vam pokazali koliko im se sviđate. Držanje muškarca puno govori o njegovom mišljenju vezanom za vas, pa bi bilo dobro kada bi na njega ponekad obratili pažnju.

Autor: A.Z., Foto: Diego Cervo/Shutterstock