Kako postati i biti neodoljivi zavodnik

Zavodnik, Foto: Goodluz/Shutterstock

Nisu svi rođeni veliki zavodnici. Postoje muškarci kojima zavođenja žena ide kao od ruke. Bez imalo razmišljanja, uz svoj šarm i smisao za humor, mogu imati ženu koju požele. No, bez obzira na vaše dosadašnje vještine, sve spomenuto možete imati i vi. Uz malo vježbe i truda, moći ćete imati djevojku koju poželite.

Kontakt očima

Kontakt očima prvi je i najvažniji korak kod zavođenja. Uspostavite ga prije nego što priđete djevojci jer to je najbolji način da otkrijete imate li uopće šanse kod nje. Ako ste primijetili da i ona vas gleda, možete joj prići i započeti razgovor. Stručnjaci za govor tijela tvrde da je on najbitniji kod međusobnog upoznavanja.

Ne otkrivajte veliki interes

Iako vam se čini da bi bilo najjednostavnije odmah reći da vam se sviđa, izbjegnite takve sladunjave govore u početku. Jasno je da vam je zapela za oko, budući da ste joj prišli. Nemojte pokazivati preveliki interes jer bi mogla zaključiti da se radi o muškarcu koji ima puno iskustva u zavođenju i koji će učiniti sve da vas dobije odmah, bez prevelikog truda.

Podarite joj kompliment

Ne postoji žena koja ne voli primiti kompliment, ali ipak potreban je oprez. Birajte riječi i pričekajte s komplimentima dok razgovor ne postoje prisniji i dok ne budete sigurni da ste i vi njoj zanimljivi.

Izbjegavajte klišeje

Žene vole jednostavne i sigurne muškarce koji znaju što žele i koji će tada učiniti sve da to dobiju. Nemojte previše filozofirati i biti jaki na riječima jer nećete proći dobro.

Mjesta za upoznavanje

Ne trebate se orijentirati isključivo na noćne klubove. Djevojci možete prići u knjižnici, na fakultetu, u trgovini ili na nekom drugom mjestu. Veća je vjerojatnost da će se nešto dogoditi ako ćete birati ta mjesta. U noćnom klubu sve vrvi od na prvi pogled istih muškaraca koji neprestano prilaze djevojkama i traže zabavu.

Odustanite na vrijeme

Ne postoji ništa dosadnije od napornog muškarca koji ne prepoznaje da nije poželjan. Promatrajte govor tijela i nećete pogriješiti. Ako za vrijeme razgovora s vama gleda uokolo, vrijeme je da je pozdravite i krenete dalje.

Budite hrabri i priđite djevojci koja vam se sviđa. Ako ste dobro pročitali njezin govor tijela vjerojatno vam je jasno da i ona želi da joj priđete. Nemate što izgubiti, samo možete dobiti. Možete upoznati jednu predivnu osobu, vrijednu ljubavi i pažnje.

Autor: M.L., Foto: Goodluz/Shutterstock