Greške na prvom spoju

muškarac i žena vani

Nema veće treme nego pred odlazak na prvi spoj, i to s osobom koja vam se već duže vremena sviđa. Od silne pripreme i zamišljanja kako će taj vaš prvi spoj izgledati, bojite se da ne pogriješite u nečemu, te da tako odmah ne izgubite osobu s kojom stvarno želite biti.

Kako ne bi već na prvom spoju pogriješili i odbili osobu koja vam se sviđa, od sebe, u nastavku vam donosimo nekoliko primjera što nikako ne smijete napraviti.

Prva i osnovna stvar je da se odjenete u ono u čemu se najbolje osjećate i ono u čemu ste to vi. Nemojte niti pokušavati glumiti nekoga tko niste, u odjeći koju inače ne nosite samo zato da zadivite partnera. To je krivi način za pridobivanje ljubavi, jer će vas partner voljeti onakvim kakvi jeste, na kraju krajeva s vama je pristao na spoj, ne s nekom zamišljenom osobom. Prikazujte se onakvima kakvi jeste od samog početka kako poslije ne bi bilo problema.

Na mobitel prilikom prvog spoja zaboravite! Ponašajte se s mobitelom kao da ste na važnom poslovnom sastanku, što znači da ugasite zvuk i stavite ga na vibraciju. Tu i tamo možete pogledati na mobitel da vidite da slučajno nemate neki hitan propušteni poziv i to je sve. Gledanje u mobitel i stalno tipkanje po njemu na prvom spoju je neprihvatljivo! Na taj način ćete svom partneru dati do znanja da vam je neinteresantan, što ne vjerujemo da želite.

Na prvom spoju nikada ne pričajte o svojim bivšim vezama, te se ponašajte kao da postojite samo vas dvoje. Kada idete na prvi spoj nabacite osmijeh na lice i budite iskreni, jer to je ono što se zapravo traži i to je siguran ključ za uspjeh.

Prije spoja se spremajte uz svoju omiljenu glazbu koja će vas opustiti te plešite i pjevajte sve dok ne izbacite stres iz sebe.

Autor: A.Z., Foto: AISPIX by Image Source/Shutterstock