Savjeti za vrhunski felatio iliti oralni sex

Kao prvo, vrlo je važno odabrati udoban položaj. Kada se jednom udobno smjestite, tako da vas nigdje ne žulja, možete se počet igrati s njegovim najboljim prijateljem. Milujte ga, pušite u nj, povremeno ga lagano gricnite, a onda ga malo konkretnije strpajte u usta. Počnite ga sisati.

Savjeti za oralni seks, Foto: stryjek/Shutterstock

Usnama možete stvoriti podtlak, a onda ga pokušajte uvući malo dublje. U tome si pomažite objema rukama. Jednu možete upotrijebiti za navlačenje njegove kožice, gore – dolje, a drugom ga nježno milujte po testisima.

Ruke mijenjajte, da se ne bi umorile, a uz to razbijate monotonost samog postupka zadovoljavanja. Svako toliko ponovno upotrijebite jezik. Ovaj put mu vrškom jezika obližite vrh penisa, pređite na njegov korijen, a rukom putujte cijelom površinom njegova nabrekla uda. S njegovim glavonjom možete raditi svašta, treba vam samo malo mašte. I nemojte zaboraviti na ostale predjele oko njegova ponosa, koji isto tako spadaju među vrlo osjetljive erogene zone. To su anus, međica, muda, ali i unutrašnji dio bedra.

Naravno, kada se približava kraj vašeg zahvata, trebate donijeti odluku hoćete li spermu progutati ili ispljunuti. I ta je odluka potpuno vaša. Bez obzira na to koju ste odluku donijeli morate biti svjesni toga da su obje podjednako privlačne i seksi.

A evo i još par savjeta i budite sigurni da će tražiti još i još:

1. Prije nego ga strpate u usta, duboko udahnite. Time ćete opustiti vratne mišiće i spriječiti razne grčeve i bolove, koji bi mogli nastati nakon dugog oralnog zadovoljavanje u istom položaju.

2. Rukom obujmite dno penisa i tako kontrolirajte koliko će vam duboko ući u usta.

3. Ako to još nikada niste pokušali, pokušajte progutati spermu i to dok glavić dodiruje unutrašnju stranu vašeg grla. Kako taj osjećaj može biti pomalo neugodan, ne savjetujemo ga onim ženama koje i samo pušenje pomalo tjera na povraćanje.

4. S felatiom možete početi još dok mu je penis malen i mlohav. S malo ćete ga stimulacije i igranja dovesti u stanje erekcije.

5. Stidne su dlake u vašim ustima sasvim normalna stvar, što na znači da morate šutjeti ako vas to smeta. U svakom slučaju, ako vas neka bestidna dlaka smeta, slobodno stanite i izvadite je iz usta., a onda nastavite s akcijom.

6. Ako ste malo hrabriji, gurnite mu prst u anus. Ako vam se učini da time baš nije jako oduševljen, prijeđite na masiranje samo vanjskog dijela anusa.

7. Za dodatnu stimulaciju u usta stavite kocku leda ili pepermint.

8. Dok ga oralno zadovoljavate, stavite ruke na njegova bedra i lagano ih masirajte.

9. Zubi na penisu baš nisu naročito poželjni. Možete ih upotrijebiti tako da njima tek lagano okrznete glavić. Ali, ponavljamo, vrlo lagano.

10. Dok ga oralno zadovoljavate smiono ga, izazivački i prkosno pogledajte u oči i tu “opscenost” popratite glasnim zvukovima. Orgazam je zajamčen!

Komentari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *