Najbolje poze za oralni seks

žena i muškarac u krevetu

Oralni seks može biti odlična predigra za seks, ali i alternativa seksu. Želite li dodatno začiniti svoj seksualni život, istražili smo koje su najbolje poze za oralni seks koje će voljeti jednako obje strane. Velik broj ovih poza pruža posebno vizualno zadovoljstvo koje dodatno rezultira postizanjem orgazma. Ako ih još niste isprobali, ne čekajte više ni trenutak već se bacite u akciju.

Ležeća poza

U ovoj pozi leži onaj koji prima oralni seks. Dakle, ako žena pruža oralni seks svom partneru neka on leži na leđima s blago raširenim nogama. U ovom položaju, žena ima odličan uvid i kontrolu oralnog zadovoljavanja muškarca, može kontrolirati ruke, brzinu, dubini i kut te tako može pružiti muškarcu vrhunski felacio. Isto tako, kada žena leži, muškarac je taj kojemu su dostupni svi dijelovi ženske vagine i klitoris.

Poza jahanja

Ovu pozu žene posebno vole, a razlog je taj što mogu same kontrolirati nadraživanje te se namjestiti kako im najbolje odgovara. U ovoj pozi muškarac leži, a žena raširenih nogu obujmi njegova ramena tako da joj je vagina točno kod njegovih usta. Žena dominira ovom pozom što također pozitivno utječe na njezino samopouzdanje. Kada je muškarac na ženi u identičnoj pozi, mora biti pažljiv i paziti da ova poza ne bude neugodna za ženu zbog dubine i brzine penetracije u usta.

Stojeća poza

Stojeća poza posebno pali muškarce jer je često viđena u porno filmovima. Žena je u ovoj pozi na neki način podčinjena kada pruža oralni seks muškarcu koji u ovoj pozi stoji, a ona kleči ispred njega. Kod ove poze muškarac može imati kontrolu nad brzinom, ali bitno je da ne koristi kontrolu nad dubinom koja bi trebala ostati na ženi. Vrlo dobra poza za ženu je kada ona stoji, a muškarac je liže. U toj situaciji možete prebaciti jednu nogu preko njegovog ramena kako bi kut bio bolji te ženski spolni organ otvoreniji. Saznajte sve ostale tajne oralnog zadovoljavanja žene ovdje.

Sjedeća poza

Sjedeća poza kod oralnog seksa povezana je sa seksom na brzaka, na javnim mjestima ili u automobilu. Kada muškarac pruža ženi oralni seks u ovoj pozi bitno je da se ona nalazi na povišenom mjestu kako bi joj glavnom lakše mogao pristupiti. Odlične ideje su kuhinjski elementi, perilica za pranje rublja ili bilo koji drugi namještaj na povišenom. Dodatno uzbuđenje čini i to da je žena u ovoj pozi odjevena. Sjedeći položaj za muškarce o kojima svi muškarci maštaju je onaj kada voze, a žena ih oralno zadovoljava. Iako ovo nije sigurno, a svakako ni zakonito, za muškarce je posebno uzbudljivo.

Poza 69

Ovo je svakako jedna od najpopularnijih i najdražih poza za oba partnera u isto vrijeme. U pozi 69 međusobno pružanje oralnog zadovoljstvo dovodi do brzog i lakog postizanja orgazma. Samo pripazite da se previše ne uživite u svoje zadovoljstvo i ne zanemarite drugu stranu. Želite li isprobati i alternativnu pozu 69, koja također jamči eksploziju strasti, isprobajte pozu 69 u bočnom položaju. Identična je klasičnoj pozi 69, ali oba partnera su okrenuta bočno, a ne na leđima kao kod klasične 69 poze.

Pseća poza

U psećoj pozi žena stoji u položaju mačka stražnjicom okrenuta prema muškarcu dok joj on rukama ili jezikom stimulira klitoris. Prema želji partnerice u ovoj pozi može se stimulirati i anus, ali pripazite na higijenu. Ako vašoj partnerici odgovara stimuliranje anusa, zašto ne biste na kraju sve završili analnim seksom?

Isprobajte ove poze i uživajte u intimnosti i upoznavanju svojih tijela. Začinite njima svoj seksualni život i ponovo rasplamsajte stare strasti ili probudite nove. Iako seks nije ključan za vezu, on je jako bitan i bez njega veza ne može funkcionirati. Prepustite se strastima i budite bliži nego ikad.

Autor: M.L., Foto: krivenko/Shutterstock