Značenje cvijeća

cvijet kala

Svaka žena voli cvijeće, ali prema jednoj vrsti cvijeća gaji najveću ljubav. Vrsta cvijeća koju osoba najviše voli, može puno reći o njenom karakteru. U nastavku vam donosimo nekoliko najpopularnijih vrsta cvijetova, koji će vam otkriti karakter osobe koja ih najviše voli.

Jedan od najpopularnijih cvijetova su svakako ruže koje osobe koje ih vole karakteriziraju kao ljubitelje putovanja, te avanture. Žene koje vole ruže, vole putovati i upoznavati druge kulture. Takve žene se uvijek oblače sa stilom, te mame poglede.

Božur je cvijet koji vole vrlo ženstvene žene, koje imaju ormare pune garderobe kojom vole pokazati svoju žensku stranu. Žene koje vole ovaj cvijet, vole vidjeti nova mjesta, te se na svakom osjećaju jednako ugodno.

Najstariji poznati cvijet je magnolija, koja raste samo u proljeće. S obzirom da ju vrlo rijetko možete pronaći, karakterizira graciozne i rijetke žene koje vrlo vjerojatno potječu iz bogate i moćne obitelji.

Hortenzija je cvijet koji mijenja svoje boje tijekom cijele godine, a najviše voli ljeto kada ima najljepšu boju. Pa tako i žene koje vole ovaj cvijet, mijnenjaju često svoje raspoloženje, a najboljeg su raspoloženja u ljetnim mjesecima, jer najviše od svega vole toplinu. Žene koje vole hortenziju su osjetljive i sramežljive kako u društvenim krugovima, tako i u radnim.

Kale su otmjeni cvijetovi koje vole otmjene žene. Kale postoje u raznim bojama, a žene koje ih vole imaju ukusa, te vole odjeću i hranu, a najviše od svega vole imati životnog iskustva. Ove žene vode društveno bogat život, koji ne bi mijenjale za ništa.

Orhideja je cvijet koji privlače lukave žene. Ova vrsta žena je pomalo tajanstvena i misteriozna. A ukoliko je riječ o putovanjima, najviše ih privlače egzotične destinacije.

Koji god od ovih cvijetova kupili jednoj ženi, nećete pogriješiti jer je cvijet najljepši poklon za svaku ženu, te će ju baš taj poklon najviše od svih drugih poklona  razveseliti.

Autor: A.Z., Foto: maxray06/freeimages