Žene u tridesetima

pitanja tridesete

Poznato je da su dvadesete godine, godine eksperimentiranja, dok su tridesete godine, godine u kojima je žena iskusnija i zrelija, te već zna odgovore na mnoga važna pitanja. Do tridesete godine bi osoba trebala znati što ju čini sretnom, što bi voljela raditi, tko su joj pravi prijatelji, itd. U nastavku vam donosimo pitanja, na koje bi svaka žena u tridesetoj godini trebala znati odgovor.

Kada dođete u tridesete godine, trebale bi znati što bi voljele raditi u svom životu. Do sada ste eksperimentirale, a sada nakon tridesete, se upitajte da li je posao koji sada radite, posao koji bi vas zadovoljio u sljedećih 10 godina.

Dvadesete su godine  u kojima se samo sanjari i mašta o životu kakav bi htjeli imati, no kada osoba dođe u tridesetu godinu, ona zna što želi i trebala bi početi to i ostvarivati.

Nikada nije kasno imati obitelj, pa ukoliko ju još uvijek nemate nemojte se opterećivati sa time. Sada kada ste došli u tridesete godine, trebali bi znati što bi htjeli, a što ne. Ukoliko ste odlučili da bi htjeli u budućnosti imati obitelj, ali ne još sada, onda krenite u to putovanje onda kada budete u potpunosti spremni.

U ovim godinama bi trebale znati što točno želite od života, te što vas čini sretnom. Zato svoje vrijeme što više posvetite stvarima koje volite, te se ne ustručavajte u potpunosti izbjegavati stvari koje vam čine stres.

U ovom periodu života počinjete sve više cijeniti svoje roditelje, te se onaj mladenački bunt u potpunosti povlači. Ovo je razdoblje kada se vaši roditelji mogu početi oslanjati na vas.

Tridesete su godine kada znate tko vam je pravi prijatelj, te tko su prijatelji bez kojih nikada ne bi mogli zamisliti svoj život. Tridesete su godine kada ste puno zreliji i pametniji, pa je tako i kada se radi o temi prijateljstva.

Kada navršimo trideset godina, više nije bitno koliko atraktivno izgledamo, nego koliko smo zdrave. Zato se nakon navršene tridesete pobrinite o svom zdravlju, te ga držite pod kontrolom.

Autor: A.Z., Foto: Anna Chagoika/Shutterstock