Ugradnja trepavica

savršene trepavice
Savršene trepavice, Foto: InnervisionArt/Shutterstock

Svakako novost u današnjem svijetu ljepote su zasigurno umjetne trepavice, odnosno postupak ugradnje umjetnih trepavica kojima mnoge žene žele riješiti problem kratkih i nedovoljno aktraktivnih trepavica, a da se ne spominje kako korištenje maskare u ovom slučaju nije potrebno barem dva mjeseca koliko traju.

Dakle radi se o metodi kojom se pojedinačno, jedna po jedna sintetička trepavica lijepi neposredno uz korijen prirodnih trepavica, što sami postupak čini ugodnijim i trajnijim riješenjem od lijepljenja zaista nepraktičnih, klasičnih umjetnih trepavica. Postupak se odvija u zato predviđenim salonima.

Zaista koliko ste se puta našli u situaciji da vam je dosadila potraga za ljepilom za trepavice kada su vam otpale po ne znamo koji put, ili ti česti odlasci u salon zbog ljepljenja. Rješenje je tu već neko vrijeme i za sve one koje ne žele više misliti o takvim stvarima, bilo bi najbolje da se okrenu najnovijoj metodi kojom žele biti lijepe i privlačne.

Sam postupak ugradnje ekstenzija traje između 60 i 180 minuta. Trepavice se ugrađuju jedna po jedna korištenjem određenog ljepila. Jednom ugrađene trepavice traju do 2 mjeseca s potrebnim nadogradnjama svaka 2 do 4 tjedna.

U samom trenutku ugradnje trepavica, svaka od vaših prirodnih trepavica nalazi se u različitom razdoblju rasta. Nadogradnjom se zamjenjuju trepavice koje su dovršile svoj stadij. Nadograđene trepavice se otpadaju zajedno s prirodnim i traju skoro dva mjeseca.

Trajno su zakrivljenog oblika te su dostupne u više varijanti dužina kako bi se postigao što ljepši i prirodniji izgled. Nakon što se ugrade na očima se ne osjeća težina niti neugodno zatezanje, a ako ih se želi skinuti prije vremena, moguće je specijalnim otapalom.

Izvor: S.Š. Foto: InnervisionArt/Shutterstock