Geliranje noktiju na nogama

geliranje noktiju na nogama
Geliranje noktiju na nogama, Foto: titov dmitriy/Shutterstock

Iako se svi više manje trudimo izgledati što bolje i pritom u najvećoj mogućoj mjeri posjetiti što više salona, velik dio nas pritom zaboravi na njegu stopala, za koje je isto tako bitno da izgledaju lijepo i njegovano. Ako mislite kako sami ne možete postići željeni izgled, tu je nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći do željenog cilja.

Ne znamo koliko ste upoznati s činjenicom kako ženska stopala brže stare od muških i kako zasigurno nije ugodno kada osjećate neugodno zatezanje kože na stopalima, jer je toliko suha da je već počela pucati.

Velik dio vas sigurno se već više puta našao u situaciji kada vam je bilo neugodno obući sandale, ili japanke, gdje će se vidjeti prsti i nokti koji ili nisu nalakirani, ili nisu lijepo oblikovani. Danas takve situacije možete izbjeći u raznim salonima koji nude uslugu pedikure i naravno geliranje noktiju na nogama.

Njegovani nokti ne samo da lijepo izgledaju nego su i odraz zdravlja i toga da žena vodi računa o svom izgledu. Puno žena nema vremena voditi računa baš o svemu, stoga je idealno rješenje geliranje noktiju kojim će svaka žena praktički imati njegovane i prirodne nokte u svakoj prilici. Jednom kad nađete vremena, riješili ste problem.

Kod geliranja noktiju na nogama procedura je praktički ista kao i kod geliranja noktiju na rukama, s tim da se gel ovdje postavlja na prirodni nokat, a dužina prirodnih noktiju se ne mijenja. Takvim tretamanima postižu se čvršći, lijepi i naravno uvijek dotjerani nokti.

Želite li imati njegovane i dotjerane nokte tada bi bilo najbolje da se odlučite za jedan od salona i krenete prema svom uljepšavanju zbog kojih ćete se vi osjećati kao bolja osoba. Sigurno ako imate lijepe nokte na rukama, da bi nekako bilo logično da ih imate i na nogama i da pokažete kako vodite računa o svom izgledu.

Izvor: S.Š.   Foto: titov dmitriy/Shutterstock