Spoj na slijepo

ljubavni par

Spoj na slijepo može biti vrlo interesantan i privlačan. Koliko god je današnje vrijeme – vrijeme interneta, na kojem možete o svakome sve saznati u samo par klika, ipak neke stvari ostaju skrivene.

Koliko god vam spoj na slijepo zvučao zastarjelo, zapravo nije. Spoj na slijepo ima svoji čari koje vam donosimo u nastavku, a osim toga donosimo i savjete koji će vam pomoći da spoj na slijepo prođe u redu.

Kako bi se što više opustili na prvom spoju, poželjno je da popijete čašicu vina, ali nikako se ne smijete napiti. Prvo, nikako nije pristojno da se na spoju napijete, a pogotovo ako je to spoj na slijepo. Naime, osobu s kojom ste na spoju niti ne znate najbolje. Bitno je da se vi opustite te da ne budete previše uštogljeni za vrijeme prvog spoja, ali isto tako pazite na količinu alkohola koju unosite u sebe, kako bi sve držali pod kontrolom.

Kako bi što više opustili napetu situaciju, bilo bi poželjno da si što više dijelite komplimente. Dijeljenje komplimenata opušta svaku osobu, te tako stvara ugodnu atmosferu i otvara sva vrata vezana za potpuno upoznavanje.

Prije samoga spoja razmislite o temama o kojima bi mogli razgovarati sa svojim sugovornikom. Obvezno se barem malo pripremite, kako ne bi došli na spoj i ne znali što da kažete pa će neugodna situacija postati još neugodnija. Razgovor na spoju na slijepo nije toliko zahtjevan, samo se trebate barem malo pripremiti.

Pravilo spojeva na slijepo je da ne dirate previše u intimu partnera pa pripazite na to. Osoba s kojom se nalazite na spoju na slijepo je zapravo osoba koju prvi puta vidite pa nije pristojno postavljati previše intimna pitanja.

Ako vas privlače spojevi na slijepo, definitivno trebate isprobati dogovorene brzinske sastanke, na kojima ćete upoznati više ljudi s kojima ćete imati svega 3 minute da popričate i malo se upoznate. Takvi sastanci su vrlo uzbudljivi, a tko zna, možda vam se netko i svidi.

Autor: A.Z., Foto: conrado/Shutterstock