Savjeti za vrhunski oralni seks

Seksi tangice, Foto: Hintau Aliaksei/Shutterstock

Došli ste u fazu kada vam je spolni odnos postao poprilično dosadan i niste sigurni kako ga začiniti. To se uglavnom događa kod parova koji su polako pali u monotoniju i jednostavno više ne vide izlaz. Međutim nije sve tako crno jer postoje načini kako ljubavni život napravit onakvim kakv je bio na samom početku.

Kao jedna od ideja navodi se upravo oralno zadovoljavanje. Prije upuštanja u takav tip odnosa, potrebno je ponajprije razgovarati sa partnericom i vidjeti da li se njoj takva ideja sviđa. Ako dobijete potvrdan odgovor tada se opustite i krenite u istraživanje.

Za početak upoznajte dijelove njenog tijela, odnosno anatomiju donjeg dijela kako bi u potpunosti mogli priušitit užitak o kakvom ste sanjali. Pritom morate oboje uživati i cijelo vrijeme pokazivati kako i vi uživate u tim radnjama. Poradite na radu jezikom.

Kao što je ranije spomenuto potrebno je što više razgovarati o onom što volite i što ne želite da vam se radi. Ako ste dovoljno opušteni pokušajte razgovarati o nekim scenama koje ste vidjeli u filmu, a veže se uz oralni seks.

Nagovorite svoju partnericu da vam pokaže sve što voli. Dajte si malo vremena i istražite sve igrice koje postoje, a koje vam mogu pomoći začiniti vaš ljubavni život. Uživite se u ulogu vodiča i pokušajte ilustrirati sve ono što vam ona kaže.

Sve te radnje potrebne su kako bi idući spolni odnos bio na pravom vrhuncu. Kod samog čina oralnog zadovoljavanja pokušajte promatrati reakciju svoje drage. Ako primjetite kako sve više uživa znači da ste na dobrom putu.

Isto tako ako će vama biti lakše zamolite ju neka makne dlačice s određenih dijelova kako bi joj mogli priuštiti još veći užitak. Što se tiče higijene nije potrebno stavljati nikakve parfeme. Dovoljno je održavati svakodnevnu higijenu.

Foto: Hintau Aliaksei/Shutterstock