Loše navike muškarca

muškarac čisti kuhinju

Svaki muškarac ima neke svakodnevne navike koje njegovu polovicu dovode do ludila. Mana ima mnogo, a kod svakog muškarca su različite. Ipak, neke se ponavljaju kod svakoga, zato vam u nastavku donosimo neke od mana koje smo odlučili analizirati, kako bi shvatili što one govore o njima.

Ako pored sebe imate muškarca koji uvijek prljavo posuđe ostavlja u sudoperu te ga nikada ne opere, a kamoli ispere, znači da pored sebe imate vrlo nepromišljenu osobu, koja je sebična. Takve osobe nisu organizirane, a kamoli čiste i uredne. Pa ako želite pored sebe urednu osobu, izabrali ste krivu.

Ako imate muškarca koji vam nikada nigdje ne otvara vrata, znači da imate pored sebe muškarca koji nije nimalo romantičan. Muškarac koji ne otvara vrata ili koji ne pomaže da se odjenete nije muškarac s manirama koje osvajaju žene, i tako će nažalost vjerojatno i ostati.

Grickanje noktiju prakticiraju ljudi koji su nesigurni i pod stresom. Ako vaš muškarac gricka nokte te mu je to navika, znači da pored sebe imate osobu koja ima emocionalnih i mentalnih problema te koja nikako nije smirena i opuštena. Ako je tako, pokušajte mu pomoći!

Ako pored sebe imate muškarca koji stalno oklijeva, znači da je tip osobe koja nije orijentirana na postizanje uspjeha. Osobe koje oklijevaju su često nepouzdane osobe te su često i lijene. Takvi tipovi osoba nerijetko imaju strah od neuspjeha.

Osobe koje glasno jedu, odnosno muškarci koji glasno jedu jednostavno samo žele privući pažnju na sebe. Muškarci isto imaju potrebu za ljubavlju i primjećivanjem, a ako mu je uskraćujete oni će pokušati na sve načine privući je.

Ako muškarac pored vas za svako mišljenje i donošenje odluka još uvijek zove svoju majku, znači da još nije u potpunosti sazrio. Takav muškarac vam zapravo ne treba jer kada će vam biti potrebna potpora ili savjet, on vam je neće moći pružiti, a ako će njemu trebati pomoć prije će nazvati majku nego vas.

Autor: A.Z., Foto: oliveromg/Shutterstock