Savršena vjenčanica čeka na vas

jevojka isprobava vjenčanicu
Djevojka isprobava vjenčanicu, Foto: Kzenon/Shutterstock

Datum vjenčanja je određen i sada samo treba utvrditi sve ostale detalje koji će se pobrinuti kako bi vaš dan izgledao kao dan iz bajke. Potrebno je prije napraviti plan i sve detaljno organizirati kako ne bi došlo do nepredviđenih okolnosti koje bi vam mogle upropastiti dan kojeg se želite sjećati cijeli život. Za svaku buduću mladenku, osim restorana i svega ostalog najvažnija je vjenčanica.

Ona je pokretač cijele priče, od nje se polazi i ona određuje koje će boje dominirati na vjenčanju. S odabirom vjenčanice ne treba žuriti, dobro je uzeti dovoljno vremena kako bi znali da ste odabrali najbolje.

Svaka buduća mladenka mora odabrati haljinu koja će joj odgovarati savršeno kao da je rađena baš za nju. Ta haljina mora pratiti liniju vašeg tijela, a osim toga mora sakriti nedostatke i naglasiti prednosti koje imate.

Postoji nekoliko modela, kao što je A kroj, krinolina, haljina u obliku toge kako su nosile dame iz drevnih civilizacija i sirena kroj. Zahvaljujući novim modnim trendovima tako su i vjenčanice dobile puni zamah.

Kreirano je puno novih modela koje je teško opisati riječima, a šivani su tako da se mogu prilagoditi tijelu svake žene. Ovisno kakvo vjenčanje želite imati, o tome će ovisiti odabir haljine. Nije nepoznanica kako će romantično vjenčanje imati vjenčanicu A kroja ili krinolinu.

Dobro je znati da tijekom razgledavanja u salonu svaku haljinu koja vam zapne za oko morate probati. Kada ju odjenete vi se morate osjećati ugodno. Ona mora izgledati tako da je stvorena za vas.

Ako imate velike grudi, bilo bi najbolje birati haljine koje imaju naramenice kako bi se vi osjećali sigurnije, a osim toga poželjno je da dekolte ne bude velik. Ako ste visoki i mršavi, slobodno se odlučite za sirena kroj zbog čega ćete izgledati još glamuroznije.

Žene sa izraženijim bokovima trebale bi izbjegavati haljine koje će još više istaknuti njihove proporcije. Haljina A kroja nekako je najzahvalnija jer ju mogu nositi brojne žene bez obzira na veličinu.

Krinolina je poput A kroja poprilično zahvalna i kao stvorena za dame koje žele izgledati kao princeze i kraljice. Pazite samo da haljina nije predugačka kako se ne bi vukla po podu i kako je ne bi previše oštetili.

Autor: S.Š. Foto: Kzenon/Shutterstock