Savjeti i prijedlozi za organizaciju djevojačke večeri/zabave

Djevojke u limuzini, Foto: StockLite/Shutterstock

Iako djevojačka večer datira još iz 19. stoljeća tek posljednjih 20-tak godina je zapravo doživjela pravi procvat. Djevojačke večeri su većinom vezane za druženje buduće mladenke s prijateljicama, a ne kao što to većinom muškarci čine i slave posljednju večer slobode u muškom društvu. To je trenutak kada se svaka žena na neki način oprašta od svog prijašnjeg života i okreće novom poglavlju.

Noćni život

Najpopularniji način zabave su zasigurno odlasci u klub ili disko. Upravo se na tim mjestima djevojke odlučuju zabaviti uz dobru muziku i fina pića. Bilo da se radi o koktelima ili vrhunskim vinima.

Večer uglavnom započinje u restoranu ili kod prijateljice, nakon čega slijedi piće (koktelčići) te odlazak u neki noćni klub. Prije izlaska osigurava se prijevoz, a to su najviše limuzine tako da niti jedna dama ne mora razmišljati o tome hoće li piti ili ne.

Iznajmljivanje limuzine koja će vas poput princeze voziti na vaša željena mjesta je savršen način za dodati malo elegancije i glamura na posebnu priliku koju naravno zaslužujete. Ako ste ograničeni financijski uvijek se možete odlučiti za taksi.

Odlazak u welness centar

Welness centri su postali vrlo popularno mjesto za djevojačke večeri. Mladenka i njene prijateljice (kuma) odlaze u takve centre za vikend i uživaju u masažama lica i tijela, pedikuri, manikuri, sauni, jacuzziju te ostalim tretmanima koji su na ponudi.

Spomenuti provod ne samo što opušta nego ujedno pruža priliku prijateljicama da se još jednom u mirnoj atmosferi dobro napričaju i prisjete nekadašnjih vremena kada su kao solo djevojke tulumarile.

Zahvaljujući bogatoj ponudi bilo gdje u Hrvatskoj i šire, svako društvo može birati između povoljnih aranžmana koje si može priuštiti skoro svatko. Prije vjenčanja potrebno vam je opuštanje i mir.

Mirna večer

Ako niste tip djevojke za izlaske i ludiranja, možda vam je više po volji provesti večer kod kuće sa prijateljicama. Naravno, nije ništa loše u tome, a postoji mnogo načina za ludi provod uz npr. filmsku večer uz kokice i osvježenja.

Posudite hrpu filmova raznih žanrova od horora do pravih ženskih filmova (chick flick) te napravite ugođaj poput onog u kinu, dakle kokice, sokići, a možete malo i začiniti večer nekim posebnim koktelom. Ovo će stvoriti lijepu i ugodnu atmosferu te ćete uz gledanje omiljenih filmova pričati o starim dobrim vremenima dugo u noć.

Nova tradicija

Neke mlade dame odlučuju se za striptiz i egzotične plesače no to je sve stvar izbora. Sve ovisi o tome kako gledate na zabavu i što je po vama opuštanje.

Foto: StockLite/Shutterstock