Smeđe sjenilo za prirodni izgled

smeđa boja sjenila
Žena sa smeđim sjenilom na očima, Foto: Maksim Shmeljov

Zemljani tonovi su jednostavno savršeni i kao stvoreni za prekrasan izgled svake osobe. Najbolje od svega što savršeno odgovaraju svakoj boji očiju. Tako se ženama s plavim očima uvijek prvo preporučaju tamno plava sjenila, a za sve one koje nisu sigurne u ovaj odabir uvijek mogu iskušati jednu od nijansi odabranu između bogate palete zemljanih tonova.

Svaka žena koja želi stvoriti prirodni izgled skoro uvijek će se odlučiti za kozmetiku koja svoju bazu temelji na zemljanim tonovima njih nekoliko, a koji se razliku po stupnju nijansiranja.

Zlatna, smeđa, svijetlo smeđa, bež, boja kave, sve su to željene nijanse pomoću kojih ćete ostvariti željeni izgled. Upravo će ove boje naglasiti vašu prirodnu ljepotu, istaknuti oči i dati im onaj posebni čar. Uz spomenute boje mogu se kombinirati razne boje, a među njima se izdvaja narančasta, ružičasta, roza i crvena.

Za malo dramatičniji izgled slobodno se možete poigrati s tamnim i svijetlijim nijansama iste boje kao što je boja crne kave. Smokey eyes odličan su način za postizanje glamuroznog izgleda, a on je moguć upravo uz ove dvije nijanse.

Uzmite svijetlo smeđu boju sjenila i nanesite ju uz korijen oka dok ćete tamno smeđu boju nanijeti na vanjski rub oka. Ne zaboravite na crnu olovku za oči koju morate staviti uz rub trepavica. Ona će samo još dodatno pojačati sveukupni dojam.

Smeđe sjenilo pokazuje svu raskoš plavih i smeđih očiju, a nije još sigurno može li se primjeniti i kod dama sa zelenim očima koje možda imaju malo manje izbora kada je u pitanju boja sjenila. Neke će tvrditi da je smeđa boja kao stvorena za njih dok se druge neće složiti.

Smokey eyes samo su jedan način kako možete iskorititi čaroliju smeđe boje, a drugi način je puno prirodniji i prilagođeniji za svakodnevne aktivnosti kao što su odlasci na posao i kava s prijateljima. Izaberite najbolje za sebe.

Autor: S.Š. Foto: Maksim Shmeljov