Pravila sms flerta

sms poruke

Pravila sms flerta bitna su da bi odnos doveli na drugu razinu. Iako se izravna komunikacija ne može zamijeniti sms porukama, one su bitne u samom početku kako bi vam pomogle da privučete pažnju.

U ovo moderno doba tehnologije upotreba mobilnih telefona je nezamjenjiva. Iskoristite mobilni uređaj i pošaljite muškarcu koji vam se sviđa sms poruku. Naravno, bitno je znati kako ga dopisivanjem možete privući i na što trebate pripaziti da ga ne bi otjerali.

Obvezno se pridržavajte pravila kako ne biste bili krivo shvaćeni. Prije nego što pošaljete sms poruku, razradite taktiku zavođenja, zavisno od onoga što želite. Za početak, ne otkrivajte previše emocije već igrajte toplo hladnu igru.

1. Prilikom dopisivanje, budite simpatični, vedri i nasmijani. Koristite smajliće, ali pripazite i da s njima ne pretjerate. Povremeno ubacite zanimljivi emotikon koji će sms dopisivanje učiniti napetijim. Smajlići ponekad mogu dati i sasvim drugo značenje rečenici pa dobro razmislite kojeg ćete smajlića i kada koristiti.

2. Tijekom dopisivanja spomenite u poruci nešto o čemu ste ranije pričali i tako dajte muškarcu do znanja da pamtite sve što je povezano s njim. Ovo će mu podići i ego i vidjet će da niste površni.

3. Tu i tamo ubacite njegovo ime u poruku. Tako ćete razgovor učiniti toplijim i prisnijim. Osobito bi bilo pogodno ime napisati kada upućujete kompliment. Tada će još više dobiti na važnosti, a muškarac će se osjećati bitnim.

4. Nemojte pretjerivati s pisanjem. Muškarci su jednostavni i vole kratku i jasnu komunikaciju. Nemojte ispisivati dugačke poruke koje im se neće dati čitati, a i tako razgovor više neće biti uzbudljiv. Povremeno ga možete malo zbuniti jer će to dodatno začiniti dopisivanje i htjet će vam se ponovo javiti. Pazite da ne pretjerate s igrom “hard to get” jer će ga to otjerati.

5. Nemojte mu sve pružiti na dlanu tako da bude očito da ga zavodite. U ovom slučaju se ne smije vidjeti previše uloženog truda jer će muškarac misliti da vas lako može dobiti. Komunikaciju navodite u tom smjeru da se niti u jednom trenutku ne vidi da ste vi ta koja je vodi.

6. Nemojte biti previše nametljivi. Ne inzistirajte na viđanju, neka on to predloži. Isto tako, ako ste poslali sms poruku, a on nije odmah odgovorio, nikada ne šaljite još jednu poruku. Kada više nemate tema za dopisivanje, završite razgovor ili odgovorite nešto neodređeno.

Učinite sms dopisivanje uzbudljivim na suptilan način. Poželjet će vam se opet javiti. Budite zanimljivi i zabavni. Nikako ne iskazujte osjećaje preko sms poruka, budite simpatični i uputite mu pokoji kompliment. Sms poruke daju posebnu čar i dozu mističnosti jer ništa nije uzbudljivije od iščekivanja sms poruke.

Autor: M.L., Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock