Postoji li vječna ljubav

sretan par

Svaki par mašta kako će njihova ljubav trajati vječno. To nije nemoguće, samo treba poraditi na tome i potruditi se da ljubav potraje. Niti jedna ljubav neće trajati vječno, ako je samo pustite, što prije to shvatite i pokrenete se, imate veće šanse da vam se želja o vječnoj ljubavi ostvari.

Svakoj vezi su potrebni rituali, kako bi imali zajedničke aktivnosti koje zbližavaju i rade vašu vezu posebnom, ali kako vam sve to ne bi dosadilo, uz rituale morate uvoditi i nove stvari. Trudite se s vremena na vrijeme u vezu uvesti i nešto novo, za što znate da će primjerice jako razveseliti vašeg partnera. Što se više trudite razveseliti svog partnera, to će se on više truditi razveseliti vas.

Ako želite da vam se partner daje i da vas voli, morate mu to barem istom mjerom i uzvratiti. Pri tome ne mislimo da prilikom davanja očekujete automatski zauzvrat isto, jer to nije ispravno. Pružite svome partneru sve što osjećate, bez obveze da vam isto tako mora uzvratiti, a ono što vi morate prihvatiti su njegovi komplimenti i ljubav.

Uvijek pokažite svome partneru koliko ga poštujete! Nakon svega što partner napravi za vas, premda to bila i sitnica, trebate reći svome partneru hvala. I zapamtite da postoji pravilo koje glasi da nakon 5 pohvala, može ići jedna pritužba, pa se toga i pokušajte pridržavati.

Maštanja i snovi zbližavaju partnere. Bilo bi dobro kada bi oboje na papir zapisali sve što želite u životu ostvariti, te sve o čemu maštate. Na kraju usporedite vaše želje i maštu, te one iste ili slične stavite na zajednički papir, pa krenite u realizaciju istih. Na taj način ćete imati zajednički motiv ostvari neki san zajedno.

Seks je iznimno važan za kvalitetnu vezu i općenito za opstanak veze. Kako bi vaša veza uspjela, seks treba biti redovito prisutan ,ukoliko to nije tako, predlažemo da dogovorite sastanke u krevetu, koji će vas zbližiti, te ćete na taj način i voljeti više svog partnera.

Autor: A.Z., Foto: Diego Cervo/Shutterstock