Poslovne torbe

poslovna torba
Poslovna torba, Foto: Martin Novak/Shutterstock

I muškarci i žene svakodnevno razmišljaju o tome što odjenuti na posao, ali žene su svjesne jedne činjenice. Što više izbora imate sve je teže. To je zaista istina. Ako vam se nudi samo sladoled od čokolade i onaj od vanilije lakše ćete donijeti odluku no da imate na raspolaganju 30 okusa. Zato ćemo se danas posvetiti ženskoj poslovnoj torbi.

Kada vrućine zasjednu na grad ponekad se teško ustati i natjerati se da se probudite. Odlazite pod tuš dok čekate da voda za kavu zavrije. Izlazite iz tuša, ali vani je već 30°C iako još nije ni 8 sati ujutro. Jasno vam je da ćete morati prilagoditi  poslovnu odjeću. Birajte onu neutralnih tonova i od prirodnim materijala poput lana i pamuka. Na umjetne materijale i komplicirane modne kombinacije zaboravite.

Pošto vaš outfit za posao mora ostati više manje neutralan iskoristite slobodu koju vam pružaju modni dodaci. Poslovne torbe su odličan način da pokažete kako imate stila i da se ispod klasične kombinacije skriva prava kreativka. Ne morate birati samo stroge kožne aktovke, naravno mogli biste ako se to uklapa u vaš stil, ali slobodno si uzmite malo više slobode.

Upravo nakit i torbe su domena u kojoj vi možete biti vi. Stoga odaberite torbu koja vam se sviđa, doista granica ima vrlo malo. Recimo ne bi bilo baš primjereno doći sa ruksakom u obliku patkice, ali ako ne odete baš tako daleko sve će biti u redu. Najbolje bi bilo poigravati se kožnim torbama koje su relativno klasične, ali ipak imaju dozu svježine. Umesto crne ili smeđe kožene torbe odaberite recimo zelenu ili prljavo rozu. Može imati remene, džepove na neobičnim mjestima ili print životinjskog uzorka.

Jedino što vas zapravo ograničava (osim patkica ruksaka) je veličina torbe. Imajte na umu da ćete u gradu provesti čitav dan i da će vam ju jednom trenu vjerojatno biit potrebne sve vaše male sitnice. Stoga neka vaša odabranica bude dovoljno prostrana da u nju stanu bilježnice, notesi, planeri i fascikl i ujedno i kozmetička torbica, maramice, novčanik, sklopivi kišobran, rezervne najlonke, punjač za mobitel i sve ono što bi vam tokom da na još moglo zatrebati. Tko kaže da na radnom mjestu trebamo žrtvovati stil?! Ostanite nam lijepe, moderne i sposobne poslovne žene.

 Autor: L.K. Foto: Martin Novak/Shutterstock