Ženske torbe koje bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

Koju torbicu odabrati za poslovne i svečane, a koju za casual prigode? Igra li materijal torbe ikakvu ulogu prilikom odabira? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u nastavku koji slijedi.

Većina dama u svojoj garderobi ima nekoliko modela ženskih torbi ovisno o namjeni ili prigodi za koju se spremaju. Primjerice, jednu torbu nose za posao, poslovne sastanke i ručkove, druga je rezervirana za casual prigode i opuštena druženja, a treća za elegantne i svečane događaje. Svakako se isplati u ormaru imati nekoliko različitih modela koje ćete vrlo lako prilagoditi situaciji. Posjetite CCC online trgovinu ili vama najbližu poslovnicu i pretražite bogatu ponudu ženskih torbi.

Male torbe kao stvorene su za razna okupljanja i druženja, a savršene su i za zabave na otvorenom kad su vam potrebni samo mobitel, ruž za usne i ključevi. Ovakve torbice dobar su odabir za dame u situacijama kada sa sobom ne nose puno stvari.

Veće torbe osobito modeli izrađeni od kože kao stvoreni su za odlazak na posao ili na fakultet. Dovoljno su velike da vam stanu mobitel, udžbenici, poslovni dokumenti, knjige pa čak i laptop.

Velika torba izrađena od kvalitetnih i izdržljivih materijala poslužit će vam i tijekom šopinga. Modeli se razlikuju ovisno o broju vanjskih i unutarnjih džepova koji se kod većine zatvaraju pomoću patentnom zatvarača.

Poštarska torba ili clutch torba – koju odabrati?

Poštarska torba prikladna je i za odlazak na posao u danima kada „posao ne nosite sa sobom“, ali i za opuštenu šetnju parkom. Namijenjene su za nošenje preko ramena, iako ih možete nositi i u ruci. Iz tog su razloga izuzetno funkcionalne i praktične, a što je najbolje, na CCC online očekuje vas raznovrsna ponuda modela u gotovo svim bojama i dizajnima. Odlučite se za klasične kožne torbe ili razmislite o modelu s remenom u obliku lanca.

S druge strane, tzv. clutch torbe odlične su za izlaske jer savršeno mogu upotpuniti i naglasiti svaki stajling, svaku odjevnu kombinaciju. Mogu biti izrađene od kvalitetne tkanine ili kože te materijala imitacije kože. Deblji ili tanji lanac, u zlatnoj ili srebrnoj boji, s preklopom ili bez… Na vama je odabir.

Koji materijal torbe odabrati?

Materijal od kojeg se torbe izrađuju igra veliku ulogu jer ne utječe samo na izgled nego i na izdržljivost te kombiniranje s ostatkom odjevne kombinacije. Kožne torbe najčešći su odabir. Izuzetno su elegantne, a modeli od prirodne kože svakako su odlična investicija. Nešto su skuplje on onih izrađenih od tkanine ili sintetičkih materijala, ali su zato puno čvršće i otpornije na oštećenja. Prirodna koža je fleksibilna, otporna na habanje te jako izdržljiva, tako da vam omiljena torba može trajati i nekoliko sezona.

Torba izrađena od kvalitetne tkanine dobar je odabir za casual izlaske ili šetnje gradom. Prikladne su i za odlazak na piknik ili izlet. Osobito su popularni veći modeli kao stvoreni za šoping. Međutim, ovakve torbe nisu tako izdržljive poput kožnih verzija, ali ih zato bez ikakvih problema možete uskladiti sa svakodnevnim odjevnim kombinacijama. Materijal izrade dodatno utječe i na funkcionalnost torbe. Vodonepropusni zaštitni sloj na torbi pruža odgovarajuću zaštitu vašim stvarima osobito elektroničkim uređajima u slučaju iznenadnog pljuska. Što još čekate? Pretražite široku ponudu ženskih torbi dostupnih na CCC online trgovini ili posjetite vama najbližu poslovnicu.