Moda za ljeto

djevojke na plaži

Ljeto je vrijeme kada smo češće vani i družimo se. Tada je i najbolje vrijeme za pokazati naš novi stil i garderobu. Za vas smo prikupili najvažnije trendove za ljeto i ponudili vam nekoliko ideja kako da iskombinirate svoj savršeni ljetni stil.

Mornarski stil

Nezaobilazan stil za ljeto je mornarski stil koji iako je određen prugama, možete modificirati i modernizirati. Mornarske suknjice kombinirajte s crvenim ili crnim majčicama i tako postignite otmjeniji izgled. U kombinaciji s bijelom majicom dobiti ćete nježnu varijantu koje savršeno odgovara poslijepodnevnim šetnjama. Ideje za nošenje mornarskih pruga možete naći svugdje oko sebe. Izbjegavajte vodoravne pruge na dijelovima koje želite suziti, a nosite ih ondje gdje biste vam nedostaje oblina.

Cvjetni uzorak

Savršeno vrijeme za cvjetne uzorke je uvijek, ali ljeti posebno. Razni su dezeni cvjetnih uzoraka od sitnih i decentnih do onih velikih i istaknutih. Kombinacije s cvjetnim uzorcima su mnogobrojne. Po ljetu se preferiraju haljinice s cvjetnim uzorkom, one mogu biti kratke ili duge, ali bitno je da pokazuju ono najljepše na vama.

Bijelo

Bijela bi se mogla opisati kao boja ljeta, a najviše je volimo nositi ljeti jer koža nam je tamnija pa se bijela boja posebno ističe na nama. Lijepe bijele haljinice, suknjice ili vruće hlačice ono su što svakako morate imati u ormaru za vruće ljetne dane.

Neonske boje

Osim bijele boje, ljeti su dozvoljene sve boje, ali najviše pažnje privući će neonske intenzivne boje. Uz takvu haljinicu bit ćete primijećeni svugdje.

Otkrivena koža

Ljeti ne ide bez gole kože, gola ramena, gole noge ili otkriven trbuh, vama je na izboru. Samo pripazite da sve bude decentno i primjereno. Ako nosite minicu ne otkrivajte dekolte, ako otkrivate dekolte nosite suknju dužine koljena. Vruće hlačice idu najbolje bez dekoltea, ali s otvorenim leđima.

Volani

Suknje na volane, majice i haljine hit su ove sezone. Zavrtite se u svojoj novoj haljini i plijenit ćete pažnju svih prisutnih. Sakrit će nedostatke, a istaći vaše atribute i tako su prozračne. Svakako si priuštite jednu haljinu ili suknju na volane ove sezone.

Sandale, japanke i platforme

Ljeto ne ide bez bosih stopala. Izaberite za sebe obuću koja vam je udobna i u kojoj vam je noga stabilna. Mnoge japanke i ljetne sandalice su prekrasne, ali kada hodate u njima noga vam klizi i postoji opasnost da ćete pasti. Obratite pozornost na udobnost i štiklu zamijenite ravnim ljetnim sandalicama.

Autor: J.S., Foto: conrado/Shutterstock