Moderne kratke haljine

djevojka u kratkoj haljini

Kratke haljine već su duže vrijeme dio ormara skoro svake žene, a isto tako već su duže vrijeme nezaobilazni dio asortimana najpoznatijih modnih dizajnera. Tajna njihovog čarobnog izgleda leži u činjenici što se mogu kombinirati za različita godišnja doba i za razne prilike, bilo da se radi o svečanom ili casual eventu. Bez obzira, s kratkom haljinom postižete izgled koji jednostavno osvaja.

Iako su one zasigurno najpopularnije za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci, zahvaljujući bogatoj ponudi materijala, mogu se isto tako nositi i za vrijeme hladnih zimskih mjeseci. Tu se prije svega misli na pletene haljine te naravno haljine od ostalih toplih materijala.

Prije kupovine potrebno je voditi računa o više stvari. Prije svega osoba koji ih kupuje jednostavno mora znati hoće li joj određena haljina stajati, odnosno hoće li se ta osoba znati nositi s malo većom pozornosti.

Naime poznato je kako upravo kratke haljine otkrivaju najviše, stoga sve one žene koje ne žele toliko pokazivati svoje noge možda bi trebali razmisliti o haljinama dužeg kroja. Kratke haljine kreirane su za osobe s visokom dozom samopouzdanja.

Ovisno u koje ih doba godina kupujete, možete ih kombinirati s raznim cipelama i isto tako čizmama. Naravno dok su vani temperature oko nule, najbolje je nositi haljine od toplog materijala s čizmama, ili malo elegantnijim cipelama na visoku petu.

Za ljeto postoji puno više kombinacija. Tu se prije svega misli na haljine raznih boja, a za koju se god odlučili ne možete pogriješiti. Najbolje od svega što uz ljetne haljine možete kombinirati pored cipela na visoku petu i ravne cipele. Kao odlična kombinacija preporučaju se gladijatorice i pokoji modni dodatak, možda narukvica.

Među raznim modelima izdavajaju se haljine s remenom predviđene za malo svečanije prilike i sve one koje žele više istaknuti svoj struk te haljine koje padaju lagano poput tunike.

Autor: S.Š., Foto: javi_indy/Shutterstock