Koje modne greške trebate izbjeći (za dečke i muškarce)

Modne greške
Muškarac u bijeloj košulji, Foto: kiuikson/Shutterstock

Postoje modne greške koje muškarci konstantno rade, a djevojke kada ih vide, zgražaju se. Na primjer, kada muškarac iskombinira čarape na ljetne sandale, iako se možda čini površno, djevojke će pomisliti da s njim nešto nije u redu i odmah ga prekrižiti. Djevojke su jako osjetljive na izgled partnera pa ne bi bilo loše proučiti kojih se pravila odijevanja uvijek morate držati.

Sandale i čarape spadaju u najveće modne greške

Modne greške
Foto: Unsplash

Djevojkama nije jasno tko je uopće smislio ovu lošu kombinaciju koja definitivno izgleda kao krivi spoj. Sandale su namijenjene isključivo bosim stopalima pa ako mislite da bi vam moglo postati hladno, radije obujte tenisice ili neke druge zatvorene cipele uz koje možete nositi i čarape.

Pretjerivanje u odjeći s potpisom

Želite li stvarno od sebe napraviti hodajuću reklamu s koje vire etikete raznim dizajnera ili modnih kuća? Osim što to nije nimalo lijepo, izgleda snobovski. A lijepo odijevanje nema nikakve veze s odijevanjem u dizajnersku robu. Odjenite se jednostavno i suptilno jer jedino to priliči pravom muškarcu.

Glomazne cipele s četvrtastim vrhovima

Ogromne cipele četvrtastog vrha definitivno više nisu u modi i treba ih ostaviti u vremenu kada su se i nosile, a to su 90-e. Radije birajte klasične cipele ili tenisice koje ćete moći nositi i onda kada se modni trendovi mijenjaju.

Sjajne majice i odijela su modne greške

Izbjegavajte šljokice, sjaj i kič. Želite li se lijepo odjenuti za izlazak u klub, birajte jednostavnu crnu majicu ili nešto užu košulju koju možete iskombinirati s trapericama i casual tenisicama.

Prevelika odjeća

Ne kupujte i ne nosite preveliku odjeću koja visi s vas. Ako nemate veze s hip hop industrijom, to definitivno nije pravi stajling za vas. Birajte odjeću koja vam dobro pristaje i koja je vaš broj. Odjeća pet broja prevelika može vam oduzeti centimetre visine, ali i dodati nekoliko kilograma, a to sigurno ne želite.

Uz ovih nekoliko vrijednih savjeta, osigurat ćete sigurno puno dodatnih bodova kod suprotnog spola. Izbjegavajte ove greške u odijevanju i svi ženski pogledi bit će uprti upravo u vas!

Autor: M.L., Foto: kiuikson/Shutterstock