Bolero za vjenčanicu

bijeli bolero
Bijeli bolero, Foto: Kzenon/Shutterstock

Napokon je stiglo i to veliko pitanje o kojemu sanja većina žena. Nema veze želite li da vam se postavi u 20-ima, 30-ima ili 40-ima, ali sve ga potajno želimo. Lijepo je povezati svoj život sa nekim drugim i obilježiti sve jednom velikom feštom, okruženi ljudima koje volimo, obitelji, dragim prijateljima i sl. No iako će to biti jedan od najljepših dana u vašem životu, sve ono što će dovesti do toga da bi ovaj blaženi dan prošao bez komplikacija moglo bi biti vrlo stresno.

Mlade obično ni ne slute koliko stvari treba odlučiti, što sve treba srediti i kordinirati sve dok se ne ubace u pripreme. Možda vam ne možemo pomoći pri odabiru glazbe ili čaša, ali možemo pokušati olakšati izbor vjenčanice i dodataka nekim preporukama.

Svakako da ćete vjenčanicu birati prema tipu tijela. Može vam se beskrajno sviđati krinolina, ali ako ste sitna i niska žena izgledat ćete poput velikog keksića i haljina će vas progutati. Jednako tako imate li ljubavne ručkice na trbuhu neće moći odjenuti usku svilenu haljinu. Budite samokritične jer će vam ove fotografije potrajati čitav život.

Ipak imamo zanimljiv prijedlog, posebice ako niste sigurne u vremenske uvjete i koliko će klima biti pojačana u sali. Radi se o bijelom boleru. Zašto ne biste svojoj vjenčanici pridodali još ovaj mali odjevni predmet koji bi vas mogao spasiti u mnogim situacijama. Možda će u crkvi biti hladno ili će vas od nervoze malo uhvatiti treskavica, možda je haljina vrlo otvorena i željeli biste u nekim trenucima biti malo pokrivenije, nije ni bitno koji je razlog.

Bijeli bolero u kojem ćete izgovoriti sudbonosno da mogao bi ostati i kao nit poveznica ako ste se odlučile presvlačiti nakon ponoći. Neka ostane na vama kao podsjetnik na haljinu koju ste netom skinule. Odaberite bolero koji je identične boje kao haljina ili pak onaj koji je boje bjelokosti ili šampanjca.

Posebice nam se sviđa onaj uljepšan vezom, čipkom ili niskama bisera. prekrasna mala remek djela kojima ćete se moći ogrnuti na ovaj veliki dan. Stoga sljedeći puta kada se zateknete u salonu vjenčanica bacite oko i na pokoji bolero, nećete zažaliti. Čestitamo i želimo vam sreću!

Autor: L.K., Foto: Kzenon/Shutterstock