Ljubičasta haljina

ljubicasta-haljina

Za žene ljetne kombinacije ne mogu proći bez lepršave haljine što laganijeg materijala. Jednostavne su za nošenje, a pristaju svakom obliku tijela što je ženama posebno važno. Međutim, uvijek je teško odabrati savršen model ili boju haljine. Ovog ljeta popularne su pastelne boje. Vedre su i zanimljive, privlače poglede i nećete proći nezapaženo. Možda ćete nakon ovog članka od svih haljina odabrati upravo nju.

Ljubičasta boja zasigurno je veliki da ove sezone. Oduvijek je bila in zbog svoje privlačnosti i lijepog izgleda. Istraživanja su pokazala ukoliko volimo ljubičastu boju, ona otkriva naš karakter. Ljubitelji ljubičaste boje duhoviti su individualci. Vole biti različiti, drugačiji od ostalih zbog čega i odabiru ovu boju. Žele se što jače istaknuti u društvu i biti primjećeni.

Ona se već godinama povezuje sa elegancijom, duhovnošću i jedna je od glavnih boja karakterističnih za feng shui. Ljubičaste zavjese, namještaj ili tepih odlični su za osvježenje doma. Dat će mu dašak glamura, a vi ćete se osjećati savršeno u prostorijama svog doma. Kombinacija ljubičastog i crnog namještaja prostoriji daje posebnu eleganciju.

Jednak učinak na nas i naše raspoloženje ima ljubičasta odjeća. In je svake sezone, pa tako i ovog ljeta. Dobro izgleda u kombinaciji sa svim bojama, posebno ostalim pastelastim ili bijelom. Odjeća ovih boja vedra je i djeluje razigrano. Odabiru je starije i mlađe žene jer pristaje svima. Svojim mladenačkim izgledom, vizualno pomlađuje. To je vrlo dobra vijest pripadnicama ženskog roda.

Ljubičastu haljinu možete nositi uz jednobojne sandale, otvorene ili zatvorene. Za svečanije prigode i večernje šetnje gradom možete obuti sandale na visoke potpetice. Za dnevne aktivnosti pogodnije su ravne sandale. Bit će vam ugodnije hodati u njima, a jednako dobro pristaju u kominaciji sa haljinom. Ovoj kombinaciji priključite veliku torbu, može doći sa raznim uzorcima poput cvijeća, pruga, mašnica ili printa. Što god iskombinirali, nećete pogriješiti.

Autor: D.Š.  Foto: Malakhova Ganna/Shutterstock