Suknje i haljine u trendu za proljeće-ljeto

žena u prugastoj haljini

Suknje i haljine oduvijek su omiljene među ženama, a koje dužine suknji i haljina nas očekuju ove sezone, otkrijte sami!

Koji model suknje odabrati?

Za sezoni proljeće-ljeto 2022 možete zaboraviti na duge suknje sada je vrijeme da se prošetate u mini suknjama. Mini suknje su najotmjenije suknje sezone. Međutim, duga suknja u stilu 90-ih moderna je i za proljeće i ljeto 2022. Ali ako se uzme u obzir što su nam modni stilisti priredili za ovu sezonu, odgovor je da su u modi  mini suknje!

Mini suknja je bez sumnje najmodernija suknja broj 1 u 2022. Da, mini suknja je najmodernija suknja za proljeće i ljeto 2022. Ali ne svaka mini suknja! Izražena je sklonost jednostavnim siluetama koje obiluju staloženošću i stavom.

Ne znate koju mini suknju odabrati? Odaberite šik modele, kratke modele u zadivljujućim bojama! Na primjer, možete odabrati stil suknje  s niskim ili visokim strukom, ovisno od vaše tjelesne građe. Alim što god da odaberete, ovi modeli su u trendu od proljeća ljeta 2022. Imaju vrlo nostalgičnu atmosferu ranih 2000-ih,  s kojim su baš svi trenutno oduševljeni. Mini suknja niskog struka izgleda kao da je na mjestu za vruće dane i one sparno ljetne dane, a suknje visokog struka tu su da naglase vaš struk i ženstvenost. Ako još uvijek ne znate gdje ćete pronaći idealan model za vas, pogledajte na answear.hr

Koje haljine su moderne ove ljetne i proljetne sezone?

Pogledamo li neke od revija ili dizajnerskih kolekcija za proljeće i ljeto, uočit ćemo da nas ove godine očekuje opuštena, ležerna i super moderna godina. Sada je pravo vrijeme da se pripremite za nadolazeće sezone i inspirirate i opremite svoj ormar za proljeće i ljteto. Omiljeni komad odjeće svake žene su haljine, a posebno u toplim, ljetnim danima. Pogledajte koji modeli vas čekaju, i gdje možete pronaći kvalitetne i moderne haljine.

Haljine za nadolazeću sezonu pogledajte na https://answear.hr/k/zene/odjeca/haljine

Lepršave haljine – pored svog zanosnog izgleda, pružaju i maksimalnu ugodnost tijekom nošenja. Ovo su najpoželjniji modeli, a možete ih kombinirati s različitim asesoarima, obućom i nakitom. Ovo je pravi izbor za sve žene koje žele da uklope dobar izgled i udoban osjećaj.

Haljine inspirirane 70tim godinama – već nekoliko godina unatrag možete vidjeti kako se moda iz 70tih, 80tih, 00tih polako vraća u modernijem i boljem ruhu. Kao što su ovakvi trendovi zastupljeni i prethodnih godina, tako i dalje nastavljaju da osvajaju srca većine žena. Ovog ljeta vas čekaju šik modeli 70tih!

Bijele haljine – bijelo je prva asocijacija na toplo vrijeme i proljeće ili ljeto. Bijelo je također oduvijek u modi i s tom bojom nema pogreške. Posebno mjesto ove sezone zauzet će bijele haljine koje svojim izgledom podsjećaju na vjenčanice.

Svi ovi modeli, i još mnogo toga čeka vas na answear.hr

Gdje potražiti moderne haljine i biti u skladu s modom?

Moderne haljine, dobar izgled i zagarantirana kvaliteta čeka vas na samo jednom mjestu. Ne samo da ćete s jednog mjesta moći osigurati stvari za cijeli ormar, već ćete i naići na vrhunske, poznate brendove. Sada je pravo vrijeme da nekvalitetne stvari zamijenite kvalitetnijima i da počnete da cijenite pravu kvalitetu.

Sve ovo, potražite na answear.hr