Lash Lift – keratinsko podizanje trepavica

Ako ste i vi jedna od žena koja bi se htjela probuditi sa savršenim trepavicama, bez da imate razmazanu maskaru oko očiju, onda je metoda na bazi keratina po imenu Lash Lift idealna za vas. Svaka žena koja je isprobala ovu metodu uljepšavanja trepavica je zadovoljna, a kada ju jednom proba teško ju prestaje koristiti.

Razlog zašto je ova metoda idealna za svaku ženu je ljepota i ušteđeno vrijeme. Lash Lift je metoda njege trepavica proteinima i keratinom kojom se uvija, produljuje i podebljavaju trepavice. Kao rezultat dobivaju se uvijenije, tamnije, dulje i gušće trepavice koje pogled čine ljepšim.

Prednost Lash Lift metode je brzina postupka koji traje maksimalno 90 minuta, postojanost do čak 8 tjedana, trepavice se ovom metodom ne oštećuju nego se osnažuju i produljuju zbog keratinske njege.

Lash Lift je prirodna metoda u kojoj nema ničeg umjetnog zbog čega nakon tretmana trepavice izgledaju kao da su takve prirodne.

Maskaru nakon Lash Lift tretmana možete baciti jer vam nadraživanje očiju više nije potrebno, a najpraktičnije je što se može plivati, baviti se sportom, posjećivati saunu te spavati lice na jastuku bez problema. Što god radili trepavice će izgledati isto.

Ova metoda uređivanja trepavica je odavno popularna u Engleskoj, baltičkim zemljama, Francuskoj, SAD-u i Rusiji.

Kao rezultat tretmana dobivaju se dulje, deblje, tamnije i podignute trepavice, a sve zahvaljujući prirodnom liftingu trepavica.

S Lash Lift trepavicama možete koristiti bilo koji sapun ili kremu za lice, nositi kontaktne leće, spavati u bilo kojem položaju, plivati, posjećivati saunu i kupati se, ali i trljati oči.

U prvoj fazi tretmana se odmašćuju i čiste trepavice. Čišćenje trepavica djeluje antibakterijski i tonira i vlaži kožu oko očiju.

U drugoj fazi se fiksiraju donje trepavice tako da ih se štiti od treće faze uz pomoć medicinske ljepljive trake.

U trećoj fazi se postavljaju silikonski jastučići i uz pomoć prirodnog lijepila se trepavice uvijaju prema gore. U ovoj se fazi trepavice oblikuju po želji klijentice.

U četvrtoj fazi se podižu trepavice prema gore i ostavlja ih se da odstoje tako 10 minuta.

U petoj fazi se trepavice brišu nakon čega slijedi nanošenje Lash Lift bojanje trepavica uz pomoć postojane i intenzivne boje za obrve i trepavice.

Na raspolaganju su crno plava, tamno smeđa, crna, grafit i svijetlo smeđa boja.

U šestoj se fazi uklanjaju boje, a hranjivo ulje obogaćuje i hrani trepavice keratinom i vitaminima.

Svaka žena bi voljela imati prirodno uvijene, prirodno guste i tamne trepavice, zbog čega svaka druga žena koristi maskaru kako bi povećale izgled trepavica. Uz Lash Lift tretman vaše trepavice će se produžiti, naglasit će se njihov prirodan izgled i povećat će se njihov opseg. Ono što je najvažnije je da ovim tretmanom nećete uništiti svoje trepavice. Njegujte trepavice redovito ricinusovim uljem.

Autor: A.Z., Foto: Africa Studio/Shutterstock