Kutije za nakit

kutija za nakit
Kutija za nakit, Foto: Discovod/Shutterstock

Svake žena iznimno voli i cijeni svoj nakit. Koliko puta smo samo zalijepile noseve na izloge zlatarni i već u glavi kombinirale što ćemo odjenuti na jedan komad nakita. Znamo ako ga kupimo vjerojatno ćemo morati birati koji račun ovaj mjesec ne plaćamo tako da većinom kupovanje skupocjenog nakita ostavljate za posebne prilike.

Nije uopće bitno je li vaš nakit u potpunosti sačinjen od ergele plemenitih metala i dragog kamenja, u potpunosti bižuterija ili pak kombinacija. Kako god bilo on je vaš i govori nešto o vama i vašoj osobnosti. On je izuzetno bitan modni dodatak koji ponekad nadglasava ton kojim govori odjeća.

Stoga, kako pazite na svoje odjevne komade jednako tako biste i nakitu trebali osigurati siguran dom i mjesto na kojem će počinuti nakon pustolovina koje ste zajedno doživjeli tijekom dana. Zasigurno ste već probali s ladicom ili panoom na koji ste pokušali posložit svoj nakit. Kada se samo sjetite putovanja i kako ćete prenijeti nakit odmah vam se smrači pri pomisli na raspetljavanje lančića i naušnica s kojim ćete se morati suočiti poželi li vas vaš muškarac odvesti recimo na romantičnu večeru.

Postoji i bolji način na koji ćete svoj nakit moći držati organiziranim i ujedno imati dobar pregled koji će vam omogućiti najbolje kombinacije i idealnu vremensku učinkovitost kada se ujutro žurite i birate dodatke za taj dan. Kutija za nakit će ujedno biti i odličan poklon majci, sestri ili prijateljici. Lijepa, korisna, osobna, može li bolje.

Ako je moguće odaberite one lijepe i izrezbarene i pobrinite se da imaju dovoljno pretinaca. Kutija za nakit sa samo dva ili tri pretinca nema baš puno smisla. Neka bude velika i razgranata i sa mnoštvom malih pregrada kako biste precizno mogle odijeliti pojedine komade.

Kada je napokon vaša posložite sve svoje divne sitnice unutra. Nikada više se nećete morati boriti sa zapetljanim lančićima ili privjescima ili pak prstenom koji ste zagubili. Sve naušnice će biti točno tamo gdje ste ih ostavili i još jedna stvar koju ne treba zanemariti je svakako to da kutiju možete poklopiti i na taj način spriječiti nakupljanje prašina. Stoga ako još niste investirajte jedan od oviuh dana u ovu lijepu i praktičnu stvarčicu.

 Autor: L.K. Foto: Discovod/Shutterstock