Kombinezon za vježbanje

na satu plesa
Na satu plesa, Foto: Aleksandar Todorovic/Shutterstock

Skoro na svakom koraku možete čuti koliko je vježbanje korisno i neophodno kako bi svaka od nas imala zdrav i kvalitetan život. Aktivan način života vodi prema zdravlju i zbog toga bi svaka osoba morala barem jednom ili dvaput u tjednu prošetati ili možda navratiti u teretanu. Prije odlaska na trening potrebno je imati i odgovarajuću opremu.

Ovisno za što ste se odlučili morate imati i prikladnu odjeću. Zasigurno nećete krenuti na aerobic u trapericama i cipelama/tenisicama predviđenim za šetnju. Poznato je kako tenisice za aerobic moraju biti više i čvršće kao one za jogging.

Osim sportske obuće dobro je imati u ormaru i trenirku ili možda tajice, a ako ste pobornik nekadašnje mode koju je progurala Jane Fonda tijekom 80-ih godina, nećete pogriješiti ako se odlučite za kombinezon.

Ne samo što je stvoren za vježbanje, nego ćete u njemu izgledati i trendi kao osoba koja zna nositi retro modele. Kombinezoni se mogu nabaviti u dućanima sportske opreme, a osim toga i u ostalim trgovinama odjećom koja ima i sportski odjel.

Bilo bi najbolje odabrati kombinezone u kombinaciji likre i pamuka, iako se neki rade i od spandexa. Za kožu je najbolji pamuk jer tako može disati, dok je likra potrebna ako želite imati strukirane modele. Spandex i nije najzahvalnije rješenje jer osjećaj je kao da ste na sebe stavili plastiku. Vodite računa o svojoj koži.

Prije kupovine isprobajte željeni model kako biste bili sigurni da ste odabrali najbolje za sebe. Ponekad nije dovoljno pogledati na vješalici, nego morate i probati. Kombinezoni dolaze u različitim bojama, ovisno što više volite. Najbolja kombinacija kombinezona dolazi s tajicama u boji.

Odaberite tajice, štucne, kombinezon i spremni ste pokazati se na satu aerobica ili možda satu plesa. Moda je sveprisutna, pa tako i u sportu. Zato nemojte oklijevati i odaberite odjevne predmete s kojima ćete biti trendi.

Autor: S.Š.  Foto: Aleksandar Todorovic/Shutterstock