Kako zavesti djevojku

zavođenje

Već ste duže vrijeme sami i želite se osjećati dobro sami sa sobom. Flert u ovakvoj situaciji dolazi kao pravi lijek kojim znate da ste poželjni te da i dalje možete osvajati. Flert nije lako izvesti i činjenica je da za njega treba dosta vježbe, jer prije svega trebate biti sigurni u ono što radite, odnosno trebate pokazati određenu dozu samopouzdanja kako bi mogli privući željenu osobu.

Flert je zapravo zavođenje za koje je potrebno imati ono nešto, jer ipak nije lako samo tako privući neku osobu koja vam se sviđa. Dakle flertovanje se itekako može naučiti, a smatra se kako su sve žene sposobne za dobar flert koji uvelike ovisi o pristupu druge osobe.

Znači prvo što treba napraviti je naravno odabrati osobu s kojom mislite flertovati, prije toga slobodno vježbajte s poznatim osobama s kojima ne želite imati nešto ozbiljnije tako da budete spremni kad dođe vrijeme. Nakon što se odabrali osobu, razmislite sami sa sobom koliko vam se sviđa ta osoba i kad ste odlučili krenuti, ne žurite nego dozirajte sve što radite.

Kad ste već izabrali osobu koja vam se sviđa, najbolje je prikupiti zadnje atome samopouzdanja, odnosno naoružati se s određenom dozom sigurnosti, jer na kraju svega samopouzdanje je ključ svega. Zamislite da krenete nekoga osvajati, a ni sami niste sigurni što radite, a druga osoba to osjeti. Zagarantiran neuspjeh!

Već ste prišli toj osobi i razmišljate što dalje. Naš je savjet da dok razgovarate s tom osobom obavezno ju gledajte u oči i slušajte što vam govori. Pritom je dobro smisliti neki kompliment, ali pazite da ne ispadnete previše prozirni. Pokušajte kompliment iskombinirati s nekom šalom, humorom, zapravo pokušajte se našaliti na svoj račun. Ispast ćete originalni i zanimljivi.

Vaša tema razgovora neka bude nešto jednostavno za početak, ništa tužno i depresivno tako da ju već ne ubijete u pojam na samom početku. Pokušajte sve dozirati, ne žurite, a ako se nakon razgovora želite vidjeti opet, pronađite način da se čujete. Ostavite svoj broj mobitela. Ako vam se osoba ipak nije svidjela pokušajte se suptilno izvući iz cjelokupne situacije.

Smatrate li da nije završilo kako je trebalo savjetujemo još vježbe, jer s vježbom do savršenstva.

Autor: S.Š., Foto: Maksim Toome/Shutterstock