Kako privući dobrog muškarca

dobri decki

Dobri dečki postoje i ima ih dovoljno, samo ih treba naći. Svaka žena je imala negativna iskustva s muškarcima pa možda mnoge misle da ne postoje dobri muškarci. Ti muškarci možda u načelu jesu dobri, ali nisu bili dobri za vas. No i za vas postoje dobri muškarci, samo ih trebate privući. A što njih privlači?

Njih neće fascinirati savršen izgled i novac, njih zanimaju dublje stvari. Da biste privukli takvog muškarca, vi morate vjerovati u sebe i uvjeriti se da ste zaslužili dobrog muškarca.

Vi morate biti svjesni da zaslužujete samo najbolje i nemojte se ustručavati to tražiti. O čemu god da se radilo, putovanja, obrazovanje, odjeća, nije bitno iz kakve obitelji došli, vi trebate najbolje! A najbolji je onaj s kojim možete sve podijeliti i koji će vas voljeti takvu kakva jeste.

Naravno, dobri i kvalitetni muškarci cijene isto takve žene. Stoga, morate raditi na sebi kako biste bili što bolja i kvalitetnija osoba i tako ćete privući istu osobu u svoj život.

Da bi vas drugi lijepo tretirali, vi morate sami sebe dobro tretirati. Ponekad si priuštite luksuz. Naravno, to ne znači biti rastrošan i bankrotirati samo zato da biste imali sve najbolje na sebi. Ljepota ne dolazi izvana nego iznutra, a to dobri muškarci cijene.

Uvijek ulažite u osobni rast i to će muškarci cijeniti. Kvalitetni muškarci znaju razlikovati glumicu od prave karizmatične žene. Radite sve što vas može obogatiti iznutra. Upišite neki tečaj, idite na predavanja i radionice, učite o drugim kulturama, upijajte nova znanja i zabavljajte se. Dobri muškarci žele ravnopravnu ženu kraj sebe i stoga nastojte da to i budete. Ako se razvijate kao žena, razvijat će se i vaša ljubavna veza.

Da bi privukli najboljeg partnera morate očekivati najbolje od sebe i muškaraca. Onoliko koliko mi dajemo, toliko ćemo i dobiti. Neka vam kvaliteta bude navika i ne pristajte na manje. Ako druge tretirate dobro, tako će vam biti i vraćeno.

Autor: S. G., Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock