Kako se pripremiti za prvi spoj

spoj

Izlazak na prvi spoj može biti uzbudljiv i zabavan. Svi želimo ostaviti dobar prvi dojam na osobu s kojom izlazimo, ali ne bismo se trebali zamarati stvarima koje mi možemo učiniti krivo, nego radite promotrite malo ponašanje osobe s kojom ste izašli.

Postoje geste koje vam mogu na prvu otkriti da li bi on mogao biti vaš potencijalni partner ili je samo gubitak vremena.

Muškarci koji ne znaju poštivati žene, već na prvom spoju to mogu i pokazati, a vi samo trebate uočiti te geste. Promotrite kako razgovara s vama, šali li se stalno na vaš račun, je li došao na vrijeme ili kasnio na vaš prvi spoj? Ako muškarac za vrijeme spoja više vremena provodi na mobitelu nego u razgovoru s vama, jasno je da mu nije stalo do vas. Ovakve male stvari vam mogu pokazati da li vas poštuje ili ne.

Promotrite kako se ponaša prema drugim ljudima. Je li ljubazan prema konobarima ili kako se ponaša na blagajni kina. Ako je neljubazan, znači da nema potrebu biti korektan prema drugim ljudima, pa zašto bi onda bio ljubazan prema vama. Isto, ako je pretjerano ljubazan pa čak i flerta s konobaricom, to je znak da to nije muškarac za vas i ne biste trebali izaći na drugi spoj s njim.

Promotrite da li gubi živce ako dugo morate čekati hranu u restoranu ili ako je dobio krivo jelo. Muškarci koji ne znaju kontrolirati svoje živce mogli bi vam u budućnosti raditi neugodne scene pa dobro razmislite da li želite takvog muškarca kraj sebe.

Znamo da je danas sve manje kavalira, ali promotrite kakav je vaš muškarac na spoju. Možda vas iznenadi. Ako vam otvori vrata, ako inzistira da plati večeru, znači da se trudi biti kavalir. Ako ove stvari ne napravi na prvom spoju, s takvim muškarcem nemate što tražiti na drugom spoju. Zaslužujete bolje.

Ne treba od muškaraca očekivati da na prvi spoj dođu u odijelu, ali trebaju doći uredni i mirišljavi. Ako ne brine o sebi, nije mu uopće stalo da vam se svidi, vjerojatno neće brinuti ni o vama. Svaki muškarac koji vas želi impresionirat će se pobrinuti da lijepo izgleda.

Kako će vam ispasti prvi spoj, može ovisiti vaša budućnost. Ako prvi spoj bude loš, nemojte na silu inzistirati na drugom spoju ili zbog osjećaja krivnje ili sažaljenja pristati na ponovni susret. Ne odgovaraju svi svima i vjerujte da će doći muškarac koji će vas odmah oboriti s nogu.

Autor: S. G., Foto: Ammentorp Photography/Shutterstock