Kako se opustiti u krevetu

opustenost

Neki parovi čim započnu ljubavnu vezu, osjećaju potpunu opuštenost u krevetu, dok nekima treba duže vremena, čak i godine upoznavanja koje će dovesti do opuštenosti. U intimnim trenucima je važno povjerenje, trebali biste se s tom osobom osjećati potpuno opušteno bez glumljenja i skrivanja. Trebate moći pokazati sve svoje emocije, naravno ne odmah pokazati sve, ali s vremenom biste se trebali opustiti i biti potpuno svoji.

Jednom kad se potpuno opustite, intiman odnos će doista biti fantastičan, a da biste to postigli slijedite nekoliko jednostavnih pravila.

S vremenom biste trebali reći partneru svoje želje bez ustručavanja. Slobodno mu recite što želite prije, za vrijeme i nakon seksa. Naravno, za to je potrebna opuštenost i povjerenje, ali ako je partneru stalo do vas, sve će prihvatiti bez osude ili ismijavanja.

Seksualni odnos nemojte forsirati. S vremenom ćete upoznati kako partner “diše” i ako vidite da je jako umoran ili pod stresom, nježno ga pokušajte opustiti, ali nemojte biti razočarani i zamjerati mu to ako vam ne uspije. Uvijek postoji drugi dan.

Ako vam dođe da isprobate neke nove stvari u krevetu, recite to partneru. Radilo se to o novim igračkama, fantazijama, pozama, bez ustručavanja mu sve iznesite. Tako će partner vidjeti da imate povjerenja u njega i da ste još uvijek zagrijani za rasplamsavanje vatre u vašoj sobi, a ne da to “odrađujete” rutinski.

Za vrijeme intimnih trenutaka se mogu dogoditi razne nezgode i neugodnosti. Nemojte se osjećati neugodno nakon toga nego budite opušteni i dobro se nasmijte oboje tome.

Nemojte razmišljati o svojim nesavršenostima u trenucima kada ste goli. Prepustite se i uživajte. Nemojte gasiti svjetla, skrivati pod odjećom ili zavlačiti ispod pokrivača. Osjećajte se samopouzdano u svom tijelu i vjerujte da vaš partner ne gleda vaše nesavršenosti nego potpuno uživa u vama.

Kada dijelite taj intiman trenutak, ne razmišljajte o obavezama koje vas čekaju, ne razmišljajte je li vam stigla plaća, jeste li oprali suđe, je li vam tijelo dobro izgleda – budite u tom trenutku samo i uživajte u svom partneru.

Autor: S. G., Foto: Lenetstan/Shutterstock