Kako biti prvakinja u flertu

flertovanje
Djevojka flertuje, Foto: dpaint/Shutterstock

Flert je umjetnost, a želite li u njemu biti najbolji i uvijek uspješni, za to je potrebna vježba. Morate flertati što češće ako želite biti uspješni jer tako ćete poraditi na svojim potisnutim osobinama i postati još bolja zavodnica. U nastavku vam donosimo primjere kako uz pomoć korištenja svojih najboljih osobina možete postati zavodnica koja će s nogu oboriti svakog muškarca kojeg poželi.

Budite strpljivi

Pošto postoje žene raznih karaktera i osobina, isto tako postoje i muškarci koje ne možemo generalizirati jer nisu svi isti. Neki će vam odmah prići i zatražit će vaš broj, dok postoje oni oko kojih ćete trebati biti strpljivi i uporni. Nemojte očekivati da će biti dovoljno proći pored muškarca kako bi vas on pozvao na spoj. S nekima ćete morati biti uporni i strpljivi i malo duže koketirati što je isto u redu. Najbolje zavodnice su one koje pokažu dozu samouvjerenosti, zainteresiranosti, ali i odmaka. Budite suptilno uporni i strpljivi, bez nametljivih poruka. Ipak, nemojte pretjerati. Nema potrebe niti da čekate predugo. Ako ga niste zainteresirali niti nakon nekog vremena, odustanite i krenite dalje.

Samouvjerenost je seksi

Ako želite privući muškaraca, trebat ćete biti samouvjereni. Djevojka koja se boji ostvariti kontakt očima, uvijek šuti i drži se po strani, neće privući pažnju. Držite glavu visoko i gledajte ljude u oči. Tako ćete ga sigurno zaintrigirati jer svatko voli samouvjerene ljude koji imaju stav i znaju kako zainteresirati sugovornika.

Budite spremni na avanture

Nitko ne voli raditi iste stvari svaki dan, zapasti u kolotečinu života i dosadu. Muškarci vole spontane i pustolovne žene uz koje će im život biti zabavan. Pokažite mu da ste avanturistički nastrojeni i poželjet će sve više vremena provoditi u vašem društvu.

Učinite prvi korak

Muškarci znaju da je ženama potrebna hrabrost kako bi poduzele prvi korak. Ako je vi imate, nema razloga da to i ne učinite. Ako je onaj prvi, znat će to cijeniti i bit ćete mu još više privlačni. A ako vas odbije, ništa zato. To je samo znak da nije onaj pravi za vas.

Pozorno ga slušajte

Koliko god vam se u početku bilo teško koncentrirati jer imate tremu, a on vam se jako sviđa, obratite pažnju na razgovor. Pozorno slušajte sve što vam govori jer tako ćete mu dati do znanja da ste pristojni i pažljivi. Iako je muškarcima bitan izgled, nikada neće biti u vezi s nekime s kim ne mogu lijepo razgovarati.

Budite opušteni

Iako vam je to možda u početku teško, važno je da za vrijeme flerta budete opuštene i zaigrane. Ako uz to pokažete i dobar smisao za humor, uspjeh je zagarantiran. S vremena na vrijeme tijekom razgovora budite i pomalo djetinjasti. Muškarci vole žene u čijem se društvu mogu opustiti i nasmijati.

Držite se ovih prava i uskoro ćete postati majstorica u flertu. Flert može biti jako zabavan, posebno ako tijekom njega otkrijete i da ste pronašli partnera čija vam komunikacija odgovara i za kojeg osjećate nešto više. Stoga, skupite hrabrost i učinite prvi korak. A ako ste bili odbijeni, ništa zato. Život ide dalje, a iza ugla vas možda čeka prava osoba za vas.

Autor: M.L., Foto: dpaint/Shutterstock