Kako ga zavesti, očarati i dovesti do ludila

zavođenje muškarca

Znate li kako ćete zavesti i očarati svakog muškarca? Velika većina žena smatra da se pri zavođenju muškarca prvo mora orijentirati na svoj izgled. Misle kako je dobar izgled ono što će muškarca najlakše privući. No, ako ste previše orijentirani samo na svoj izgled, to će ga u velikom broju slučajeva čak i otjerati. Muškarci jesu vizualna bića i izgled ih privlači na prvu, ali da biste zadržali muškarca morat ćete se istaknuti svojim kvalitetama koje vas čine atraktivnom.

Zavođenje je jedna vrsta igre, a kako biste bili uspješni morat ćete upotrijebiti dobar mamac u savršenom trenutku. Zavođenje je umjetnost i ono ne mora biti ništa komplicirano niti nedostižno. Zavođenje je ustvari jako jednostavno. Ne posustajte ako vam nekad nije pošlo za rukom i ne doživljavajte to tragično. Razmišljajte o tome kako vam ono uljepšava život i daje vam energiju. Čak i ako se ne dogodi ništa na kraju, vi ste se zabavili, a to je cijela poanta zavođenja.

Ako nikada niste pokušali zavesti muškarca jer smatrate da bi on trebao zavesti vas ili ste previše sramežljivi, vrijeme je da se oslobodite jer propuštate brojne prilike na koje više možda nećete naići. Pokrenite se jer zavođenje jača vaše samopouzdanje i seksualnu energiju. Prilikom zavođenja izoštravaju se sva osjetila i živimo punim plućima. Pa zašto se ne biste i vi prepustili čarima zavođenja i upoznali osobu s kojom ćete kliknuti na prvu? Prepustite se jer život je samo jedan i on je tu da ga proživimo najbolje što znamo i možemo.

Uz ove savjete kako ga zavesti i očarati, vi ćete biti prava maherica kojoj neće moći odoljeti niti jedan muškarac. Dovoljno će biti da zamislite u svojoj glavi da ga želite i on će biti tu uz vas!

Zavođenje pogledima

Kod zavođenja su najzanimljiviji pogledi koje izmjenjujemo s osobom koja nas je privukla. Pokušavate li osvojiti muškarca kojeg ste ugledali u kafiću ili u klubu, bit će dovoljno da zavođenje započnete pogledom.

Prvi pogled upućen muškarcu ne bi trebao dugo trajati. Dovoljan je pogled od par sekundi. Čim uočite da vam je muškarac uzvratio pogledom, odmaknite ga u stranu i nastavite piti kavu ili pričati s prijateljima. Nakon toga ponovite više kratkih pogleda kako bi mu dali do znanja da ste ga primijetili i da vam se sviđa. Kada mu uputite pogled, pređite prstima po kosi. Neće vam moći odoljeti.

U kratke poglede možete ubaciti i suptilan osmijeh, ali ne direktno prema njemu već se nasmijte kada već odmičete pogled od njega. To će ga malo zbuniti i zaintrigirati. Ne postoji muškarac koji neće pasti na predivan ženski osmijeh. On u ovom slučaju znači da se radi o otvorenoj, vedroj, veseloj i pristupačnoj ženi.

Ako ste osjetili da vas je muškarac primijetio i da vam uzvraća poglede, nasmiješite mu se direktno. Time ćete mu dati do znanja da vam je ova igra zavođenja zabavna.

Nakon toga pričekajte da vam on prvi priđe, a ako vam se ne da dugo čekati približite mu se fizički, ali nemojte mu prilaziti. Tako ćete mu dati do znanja da vam se uistinu sviđa i da vam sigurno može prići jer biste ga željeli upoznati.

Smisao za humor

Muškarci obožavaju žene koje imaju smisla za humor i koje se vole šaliti na vlastiti račun. Dakle, kada vam priđe smijte se njegovim šalama, smijte se od srca. To će ga osvojiti i dati mu samopouzdanja. Muškarci vole kada se žene smiju njihovim šalama.

Kada vam priđe odmah mu dajte do znanja da volite ovu igru zavođenja i da ste opuštena osoba. Pošto smatraju da su žene često komplicirane, osvojit će ga vaša jednostavnost i opušteni razgovor. Nakon ovog razgovora, poželjet će uzeti vaš broj telefona kako bi razgovor nastavili sljedeći put.

Zanimanje za muškarca

Pokažite mu da vas zanima on, njegovi hobiji i njegov život. Kada počne pričati o nečem što mu je važno, pozorno ga slušajte i pokažite zanimanje za tu temu. Time ćete mu pokazati da volite slušati o novim temama, a više od svega da vas zanima on i ono što je njemu bitno.

Muškarci ne vole površne osobe, stoga ga slušajte pozorno kako vam se pitanja ne bi ponavljala. To bi ga moglo otjerati jer nema ništa goreg od toga da vas osoba s kojom razgovarate ne sluša dok vi pričate o temama koje su vam jako važne. Usredotočite se na razgovor i slušajte ga pozorno.

Biranje prave teme za razgovor

Kada vam muškarac priđe i započnete razgovor, pripazite da ne pričate samo o sebi. Preporučuje se čak da tijekom prvog razgovora budete pomalo tajnoviti i neke informacije zadržite za sljedeći put. Budite intrigantni. Pobudite u njemu zanimanje tako da ponovo poželi pričati s vama.

Neka vam teme za razgovor budu zabavne jer će se tako nasmijati i opustiti. Ovo će ostaviti dobar dojam jer opušteni i zanimljivi razgovor poželjet će ponoviti te će se veseliti vašem sljedećem susretu. Već tada će znati da mu je zabava s vama zagarantirana.

Iako ste možda izašle iz veze i sve što želite je odmah s njim podijeliti priču o bivšem dečku koji vas je povrijedio da se to isto ne ponovi, suzdržite se. Niti jedan muškarac na početku upoznavanja ne želi slušati priče o bivšim vezama. Te teme ostavite za ozbiljnu vezu pa čak i tada nema potrebe da previše pričate o bivšim vezama. Ostavite ih tamo gdje i zaslužuju biti, u prošlosti.

Dodirivanje muškarca

Muškarci obožavaju kada ih žene dodiruju, pogotovo kada se radi o suptilnim dodirima. Ovi dodiri daju mu do znanja da vam je privlačan i da volite njegovu blizinu i njegovo društvo. Dodiri će kod njega pobuditi još više emocija ako se budu činili spontanima, kao da ste ga slučajno neplanirajući dotakli i ne razmišljate o tome. Probajte, vidjet ćete da će jednostavno uživati u tome!

Neverbalne poruke

Osim dodirivanja muškarca, u zavođenje uključite i neverbalne poruke kojim ćete mu također suptilno dati do znanja da vam se sviđa. Igrajte se kosom, kožom, nanosite ruž na usne gledajući ga u oči… Samo pripazite da ne pretjerate jer u ovom slučaju manje je isto više. Pripazite da ne budete previše očiti. Svakako je najvažnija dobra mjera.

Zavodljiv glas

Neka vam tijekom razgovora s njim glas bude nježan i topao, pomalo nevin, ali dominantan i odriješit kada je to potrebno. Sve su to glasovi koji ulaze u obzir kod zavođenja muškarca. Ono što imaju žene, a nemaju muškarci svakako je ženski šarm kojim ga možete oboriti s nogu ako ga kombinirate sa zavodljivim glasom. Pogodite li pravi glas u pravo vrijeme, poruka koju ćete poslati bit će i više nego jasna. Izbjegavajte tepanje jer većina muškaraca ga ne voli. Ne želite ostaviti dojam naporne tinejdžerice koje se neće moći riješiti. Neka vam glas bude topao, prepun samopouzdanja. To je ono što pali!

Entuzijazam

Svaki muškarac će prije poželjeti prići zabavnoj djevojci koja sa strašću priča o nečemu što joj je bitno pa bila to i selidba u novi stan nego ženi koja monotono i bez imalo strasti priča i o najvećim seksualnim fantazijama. Uvijek će ga više privući ona u kojoj vidi strast, koja gestikulira rukama i priča o trenutnoj temi kao da se radi o najvažnijoj stvari u njezinom životu.

Vidite samo njega

Dok ste s njim na večeri ne vidite nikoga osim njega. Već vam je par muškaraca uputilo poglede, ali vi ne obraćate pažnju na njih. Konobar vas suptilno zavodi, u prostoriju ulazi najzgodniji muškarac kojeg ste ikada vidjeli, ali ne, vi i dalje vidite samo njega. Ovo će ga odmah osvojiti! Muškarci se vole osjećati kao da sam vam najbitniji na svijetu. Iako su svjesni da uvijek postoje oni bolji od njega, ako ćete ga ovako gledati, osjećat će se najbolje na svijetu i taj osjećaj neće poželjeti nikada izgubiti.

Volite i cijenite sebe

Svatko poštuje osoba koja se ne boji reći ono što misli pa iako se to mišljenje razlikovalo od osobe s kojom razgovara. Tako je i u vezama i u muško ženskim odnosima. Ako se ne bojite reći ono što uistinu mislite, imate stav i ne idete preko toga, privući ćete ga još i više. Još ako vas nije strah reći ono što mislite, a znate da je njegovo mišljenje drukčije, cijenit će vas još i više. Držite se svojoj stavova, volite sebe i nemojte dopustite da vas netko poljulja u tome. Ne postoji im ništa privlačnije od žene koja im je ravnopravna u razgovoru. Ovo je iznimno bitno u vezi. Ako muškarac vidi da volite sve i da imate svoj stav, cijenit će vas i poštivati, a kada jednom postignete takav odnos, to su najbolji temelji za ozbiljnu vezu prepunu razumijevanja. A ravnopravnost kasnije nastavite i u krevetu…

Volite svoje tijelo

Polažite da volite svoje tijelo da znate istaknuti ono najbolje na njemu. Iako ste svjesni da možda imate nekoliko kilograma viška i da ne izgledate poput fotomodela, dobra vijest je da muškarcima – to nije bitno! Da, upravo tako. Maleni trbuščić, sexy naglašena guza, sve to su samo dodatni plusevi kojima ćete ga lakše osvojiti. Budite svjesni svojih oblina, pokažite mu da se znate nositi s njima i budite ponosni i samopouzdani. Nikome nije zanimljiva mršavica koja broji kalorije. Opustite se, nađite se na sladoledu i pokažite mu da uživate u životu.

Niste opsjednuti izgledom

Muškarce su uvijek više privlačile opuštene djevojke, ne tako savršene kose, tijela ili šminke. Pa što ako vam se razmazala maskara, a on je to primijetio? Ili ako su vam zubi nakon par gutljaja vina obojeni u crno? Njemu će to biti simpatično, a i znat će da niste opsjednuti izgledom. Nema gore stvari od žene koja svakih pet minuta tijekom večere provjerava je li sve u redu s njezinom šminkom. Takve žene su obično uvijek tip top sređene, ali uštogljene i nezanimljive. Nitko ne voli osobu koja je orijentirana samo na sebe i svoj izgled.

Zavedite ga ujutro

Počeli ste se nalaziti i proveli ste prvu noć zajedno. Sve je bilo predivno. No, nemojte dozvoliti da sve ostane samo na večeri. Istraživanja su pokazala da je kod većina muškaraca seksualna želja najveća u ranim jutarnjim satima. Stoga bi bilo najbolje da ga probudite nježnim dodirima i pokažete mu svoje umijeće zavođenja ispod plahte. Na ovakav početak dana neće ostati imun.

Seks na javnim mjestima

Iako je seks na javnim mjestima zabranjen, upravo je radi toga i toliko privlačan. Kada se zateknete zajedno na nekom javnom mjestu šapnite mu da ste slučajno zaboravili odjenuti gaćice. To će ga napaliti pa ćete možda završiti u wc-u ili ćete se nakon nekoliko dodira zaputiti brzo kući u krevet. Ako volite seks na javnim mjestima zavedite ga na plaži, u parku ili u wc-u shopping centra. Ovo će vašu vezu odvesti na novi nivo.

Striptiz

Doslovno niti jedan muškarac ne može odoljeti ženskom tijelu u izazovnom donjem rublju. Uložite u lijepo seksi donje rublje i počastite ga neodoljivim prizorom. Još ako u sve to uvrstite senzualni striptiz, urezat ćete mu se u pamćenje cijeli život. Ako ne znate izvoditi striptiz nema veze, bit će dovoljan i senzualni ples oko njega na krevetu. Njemu će ionako biti bitno da gleda u vas. Recite mu svoje seksi fantazije i predložite mu sexy igru koja vas pali.

Seks na brzinu

Svi znamo da muškarci ne vole predugačke predigre, stoga će jako cijeniti ako ćete sami inicirati seks na brzinu. Možda nemate previše vremena, umorni ste i jedva čekate odmoriti se nakon napornog radnog dana, ali uz odmor na kauču kada gledate televiziju, zavedite ga i priuštite mu jedan seks na brzinu za pamćenje.

Primijenite li ovu taktiku zavođenja muškarca, uvjeravamo vas da će svaki muškarac kojeg ste odabrali biti vaš. Naravno, da će i žene i muškarce u početku zainteresirati izgled, ali izgled nije dovoljan da bi se s nekim stupilo u vezu. Svaki muškarac će tražiti ono dublje u ženi. Kakva je, voli li ljude, je li opuštena i koja su njezina razmišljanja o nekim njemu bitnim temama. Za ozbiljnu vezu nije bitno da su oba partnera ista i da vole iste stvari, ali je bitno da ima kemije i da imaju slične poglede na svijet i bitna životna pitanja. Provjerite i koje su moguće greške kod zavođenja koje radi većina žena, a da niti ne zna.

Autor: M.L., Foto: Vasilchenko Nikita/Shutterstock