Haljina otvorenih leđa

haljina otvorenih leđa
Haljina otvorenih leđa, Foto: Avesun/Shutterstock

Kada ste posljednji puta načinili koji leđnjak? Nakon sljedećih nekoliko redaka dobit ćete želju da započnete, jer govorimo o haljinama otvorenih leđa. Možete li zamisliti sebe u takvoj divnoj haljini? Recimo nalazite se na nakoj posebnoj prigodi. Od naprijed vaša haljina izgleda kao obična duga crna haljina zatvorenog vratnog izreza. Decentan nakit, pismo torba pod rukom i osmijeh na licu.

Odjednom se okrećete i haljina postaje nešto sasvim drugo. Niz leđa vam se u oštrom V spušta duboki izrez koji seže do ponad onih rupica iznad stražnjice. Odjednom vaša haljina dobiva novu dimenziju. Vi više niste samo pristojna dama već diva dostojna crvenog tepiha.  Kako malo kože mijenja pogled na stvari, zar ne?

Ovo je možda jedan od najboljih načina kako nositi dugu haljinu. Beskrajno ženstvena grli krivulje tijela i otkriva jedan tako banalan, a opet tako erotičan, dio tijela. No može li bilo tko samo uskočiti u haljinu otvorenih leđa?

Kako biste na najbolji mogući način istakli svoju ljepotu za ovakvu haljinu će biti potrebne neke pripreme. Prvo čega morate biti svjesni je da ćete morati poraditi na muskulaturi leđa. Znate li da se za mjesec dana sprema veliko vjenčanje ubacite svaki dan samo nekoliko minuta leđnjaka kako biste ojačali i zategnuli mišiće. Također bi bilo poželjno otići na piling leđa, ali ako već nemate vremena ili novca za bacanje tada samo dobro istrljajte leđa spužvicom za piling. Koža mora biti čista i blistava.

Haljina otvorenih leđa najbolje će izgledati ukombinirate li je sa podignutom kosom. Odaberite ležernu punđu ili varijacije pletenica. Bitno je da ne pada po leđima i ne ometa pogled na ovaj prekrasan izrez. Ogrlica neće biti potrebna, ali možete odabrati i haljinu koja ima u sebi već ugrađeni nakit, poput tankog zlatnog ili srebrnog lanca koji spaja haljinu na ramenima i tada pada slobodno niz leđa. Od ostalog nakita bit će vam dovoljna samo tanka narukvica ili možda pak male viseće naušnice. Pronađite onu najbolju za sebe i zablistajte.

Autor: L.K. Foto: Avesun/Shutterstock