Flert sa stilom

flertovanje
Flertovanje, Foto: Aaron Amat/Shutterstock

Nije bitno koliko imate godina. Jeste li početnica ili ste već iskusna u flertovanju? Ako i ne smatrate da vam je to jača strana i pomalo ste stidljivi nema razloga za brigu, sve se moež naučiti? Što je flertovanje?

Flertovanje je suprtilno zavođenje koje nije isto kao i nabacivanje. Flert može biti i sasvim nevin i samo iskazivati simpatiju prema nekome, ali može i mnogo više. Naziv koji još pada na pamet je i očijukanje. Oči doista govore mnogo i jedno su od vaših najjačih oružja u flertovanju.

Jeste li ikada doživjele muški pogled koji kao da vas je opekao. E to je ono nešto o čemu govorimo, što trebate postići i vi. Najučinkovitiji je prvo sramežljiv i zatim direktan pogled od oko 3 sekunde. Ovo možete ponoviti nekoliko puta i gotovo sigurno će se ovaj muškarac uskoro naći kraj vas.

Svakako veliki dio flertovanja se odnosi i na to koliko držite do svog izgleda. Nije poželjno izgledati kao knjižničarka, osim ako to nije ono što znate da voli, ali jednako tako preotvoren i provokativan pristup odbija večinu muškaraca.  Malo gole kože kroz čipku beskrajno više golica maštu od otvrene golotinje.

Nađite zlatnu sredinu. Budite decentne, njegovane ali ipak sa naznakom divlje strane. Odličan izbor je odabir pristojna odjeća i istodobno ostavite kosu razbarušenom i stavite crveni ruž.

Također ako se radi o verbalnom flertovanju uvijek su dobrodošle igre riječi. Govorite polako i odmjereno i pazite na svoje riječi. Rečenice bi trebala biti pomalo dvosmislene, ali ipak sa ugrađenim mehanizmoom s kojim sve možete okrenuti na šalu ako stvari krenu krivo.

Također ne zaboraviote na miris. Miris je onaj potpis koji za sobom ostavljate kada napustite prostoriju, stoga znate li da će objekt vašeg flerta biti negdje pobrinite se da ste svježe oprane kose i mirisne poput pupoljka. Uživajte u flertu, on ne mora nikuda voditi, može samo biti način da se malo zabavite. Namignite si u ogledalu, pošaljite si veliki poljubac i krenite po onog kojeg želite.

 Autor: L.K. Foto: Aaron Amat/Shutterstock