Egzotične destinacije za vjenčanja

vjenčanje u raju
Vjenčanje u raju, Foto: Shvaygert Ekaterina/Shutterstock

Vaš dan vjenčanja najvažniji je dan u životu koji unatoč dugotrajnim i ponekad napornim pripremama završi jako brzo, a kako i ne bi kada ste u tom danu u nekom posebnom filmu, gdje se osjećaji izmjenjuju jako brzo i gdje ste svjesni da započinjete jedno sasvim nove poglavlje u svom životu. Velik broj parova ne želi svoje vjenčanje obaviti na tradicionalan način, u crkvi u svom rodnom gradu, nego na nekoj od egzotičnijih destinacija.

Tu se prije svega misli na destinacije kao što su Jamajka, na litici iznad tirkizne vode Antigue, ili možda u nekoj od šarmantnih kapelica u Meksiku. Kada ste se odlučili za neku od destinacija slijedi pravi posao, a to je naravno razmišljanje o tome koga ćete sve zvati, kako ćete gostima organizirati put.

Također trebate razmisliti o svoj potrebnoj dokumentaciji koju trebate prikupiti. Potrebno je voditi računa o svoj potrebnoj dokumentaciji te naravno o svim ostalim detaljima. Jeste li razmišljali ako se odlučite za vjenčanje na nekoj od udaljenih destinacija kako isto tako trebate voditi računa da ceremoniju prilagodite svojim željama?

Tu se prije svega misli na odabir hrane koji treba odgovarati vašim željama i naravno željama vaših gostiju. Osim toga trebate se odlučiti želite li malo jednostavniju večeru, hoće li vam svirati bend, ili možda DJ? Sve su to stvari o kojima trebate voditi računa, a osim toga i prilagoditi svom budžetu.

Osim spomenutih lokacija svakako treba izdvojiti i čuveni Mauricijus, poznati vulkanski otok koji se ističe svojim prirodnim ljepotama i prije svega ljubaznim domaćinima koji će vam pomoći na svakom koraku. Vjera koja tamo prevladava je hinduizam, a u ponudi se nalaze brojni hoteli sa svojom bogatom ponudim koja uključuje i organizaciju vjenčanja.

Tajland je još jedna egzotična lokacija koja svake godine privuče velik broj turista, a isto tako i onih koji svoje zavjete žele izmjeniti upravo tamo. Radi se destinaciji koja ubuhvaća više stotina otoka, gdje možete uživati u zanimljvim specijalitetima i naravno nevjerojatnoj prirodi.

Grenada je skup nevjerojatnih otoka koji već duže vrijeme privlače brojne zainteresirane sa svojom bogatom ponudom. Osim nevjerojatne prirode njihova se ponuda odnosi na velik broj hotela koji privlače zanimljvim sadržajima.

Uzmite si malo vremena, sakupite sve potrebne informacije i odlučite gdje ćete sklopiti bračne zavjete, odnosno gdje ćete sklopiti brak sa svojom srodnom dušom.

Autor: S.Š.  Foto: Shvaygert Ekaterina/Shutterstock