Bijele torbe za svježe kombinacije

bijela torba
Bijela torba, Foto: coka/Shutterstock

Crno i bijelo. Svjetlo i tama. Neprestano se bore u nama (priznajte) i u našim ormarima. Ove kombinacije neboja izgledaju sjajno na odjeći. Crno je za prave rasne samopouzdane žene i bijelo za nježne romantičarke. No što je s torbama? Koje boje je torba koju najčešće nosite sa sobom na sve svoje dnevne obveze.

Vjerojatno su vas od malena učili da je najbolje kupiti crnu torbu jer ona pristaje na sve modne kombinacije. Da, istina je. Crna je univerzalna, ali nju recimo nećete moći nositi na pastelne boje jer je jednostavo prezasićena za ove nježne tonove.

Iako je istina da nećete morati pretjerano razmišljati kombinirajući crnu torbu, ne postane li ova modna kolotečina nakon nekog vremena pomalo dosadna? Zijev! Zašto jednostavno ne biste načinili potpuni zaokret i zašto sljedeća torba koju kupite ne bi bila upravo polna suprotnost.

Bijela torba možda vam se čini kao neobičan odabir no razmislite odjeveni ste u potpunosti u neutralne tonove i krećete na poslovni sastanak ili na fakultet. U jednoj situaciji vam je u rukama crna torba u drugoj bijela. U kojoj izgledate svježije? Da tako je, bijela torba će podići svaku kombinaciju. Pokušajte također ubaciti još neki bijeli detalj. To može biti košulja, remen na kožnom satu ili biserne naušnice…nije bitno.

Posebice zanimljive bijele torbe su one koje su ukombinirane sa zlatnim ili srebrnim elementima koji će joj dati malo glamura. Može biti samo detalj poput lanca kojim ćete je prebaciti preko ramena ili koji ćete pak držati u ruci. Možda nekoliko poprečnih srebrnih lanaca preko bijele kožne torbe ili dodatak zakovica ili možda pastelnih rubova.

Izbor je raznolik. Jednom kada isprobate bijelu torbu postat ćete ovisni o njenoj blještavoj svježini, ali ipak morate biti i svjesne da ćete na takvu torbu morati paziti više nego na crnu. Nemojte je spuštati bilo gdje i pazite kako je ne bi očešali negdje,  jer bijeli materijal ne oprašta tako lako kao crni.

Autor: L.K. Foto: coka/Shutterstock