Kako povećati i produžiti penis

Znanstvenici i doktori u cijelom svijetu tvrde da se muški spolni ud ne može produžiti trajno bez operacije te da “prirodni” pokušaji mogu ostaviti trajne posljedice. Međutim prašinu je u prošlosti dizala i još uvijek diže arapska tehnika mužnje.

Muški torzo, Foto: JM Travel Photography/Shutterstock

Niste zadovoljni veličinom svoga penisa? Želite na prirodan načina, bez kirurških zahvata, povećati svoj penis? Bez obzira na to što su vam rekli liječnici ili kirurzi, povećati penis je moguće, doduše pravilnim izvođenjem vježbi što su ih otkrili stari Arapi.

Uspjevali su u erekciji ovom tehnikom produžiti penis i do 4 cm. Tehnika djeluje tako, da u stvari rasteže erektilno tkivo u penisu, a rezultati su u slučaju ustrajnosti vidljivi već nakon jednog mjeseca. Zahvaljujući rastezanju i “mužnji” penis postaje dulji i širi.

Grijanje penisa

Svrha vježbe je povećati odnosno produljiti spužvasto tkivo u penisu, koje se tijekom erekcije napuni krvlju. Tako kako je prije bilo kakve tjelovježbe potrebno zagrijati cijelo tijelo, potrebno je pripremiti i penis za izvođenje vježbi za produljivanje.

Za zagrijavanje penis treba čvrsto (ali ne pregrubo) primiti oko glavice i blago potegnuti prema naprijed tako da se osjeti napetost na sredini. Nakon deset sekundi slijedi opuštanje. To se napravi deset puta. Zatim je potrebno penis vrtjeti ukrug i savijati ga deset puta u lijevo, pa u desno.

Kada je penis dovoljno zagrijan, muškarac ga mora masirati do djelomične odnosno blage erekcije. Zatim je penis i testise potrebno zamotati u toplu krpu na dvije minute. To se napravi pet puta da bi se tijelo penisa zagrijalo te da bi zadržalo u sebi krv. Umjesto zamatanja u krpu muškarac može i sjesti u toplu kupku te pod vodom razgibavati svoj penis. Kada je penis zaista spreman, može se početi s produljivanjem.

Metoda produljivanja penisa

Ova vježba ne utječe toliko na širinu penisa koliko na njegovu dužinu. Izvoditi se može u sjedećem položaju na rubu stola odnosno kauča ili u stojećem položaju. Penis mora biti nakon zagrijavanja toplom krpom dobro obrisan, kako bi se osigurao čvrsti stisak. Potrebno je poštovati sljedeće korake:
1. Penis mora biti u opuštenom stanju. Jednom rukom ga muškarac čvrsto primi oko glavice, a dlanom druge ruke drži ruku koja drži penis.
2. Slijedi zahvat najprije dovoljno snažno da se na penisu osjeti rastezanje. Muškarac tako drži penis 30 sekundi, a onda opusti. To napravi deset puta, a pri svakom zahvatu povuče snažnije, ali NE toliko, da uzrokuje bol.
3. Kada to napravi deset puta, penis se mora opustiti tako da njime udari u bedro 75 do 100 puta. Tako u penis opet doteče krv. Slijedi odmor od jedne minute.
4. Ponovi se korak 2., samo što sada muškarac vuče penis u lijevo.
5. Ponovi se korak 3.
6. Ponovi se korak 2., a sada muškarac vuče penis u desno.
7. Ponovi se korak 3.
8. Ponovi se korak 2., sada ga vuče prema gore.
9. Ponovi se korak 3.
10. Ponovi se korak 2., sada prema dolje.
11. Opet udaranje penisa o bedro 75 do 100 puta.
12. Ponovi se korak 2., ali sada sa trideset kružnih pokreta penisom u lijevo i zatim u smjeru kazaljke na satu, pa onda u desno. Slijedi opet udaranje penisa o bedro 75 do 100 puta.

Napomene i savjeti

Nakon udaraca penisa o bedra muškarac ga može malo izmasirati da bi dostigao djelomičnu erekciju i tako ponovo vratio krv u penis. A prije no što nastavi s vježbama, neka penis ponovo opusti. Zbog stiskanja glavića na njemu se mogu pojaviti crvene ili ljubičaste točke. To je sasvim normalno, kroz neko vrijeme će točke nestati, ali će tkivo biti puno čvršće. Ako vam tijekom vježbe ruke počnu kliziti s penisa, najbolje je nanijeti dječji puder za bolji zahvat.

Arapska mužnja penisa

Sada kada sTE upoznali tehniku produljivanja penisa, možete vidjeti i koji je sljedeći korak povećavanja muškosti, dakle arapska mužnja penisa. Ova vježba opskrbljuje penis krvlju. Nakon nekoliko mjeseci se predjeli koji zadržavaju krv u penisu povećavaju i tako stalno mogu zadržavati sve veće količine krvi, što posljedično povećava penis.

Vježba zahtijeva 20 do 30 minuta, a izvodi se na rubu stola odnosno kauča ili su stojećem položaju. Za nju je potrebno malo vazelina ili dječjeg ulja. Tijekom vježbe se ne preporučuje ležanje zbog gravitacije koja smeta ‘mužnji’.

Izvođenje arapske mužnje

Metoda je stara više stoljeća, a za prave rezultate ju je potrebno izvoditi na dnevnoj bazi, jer jedino tako erektilno tkivo penisa ostaje u dobroj formi i sačuva se cirkulacija. Prije samog izvođenja potrebno je razgibati penis i pripremiti ga vrućim zagrijavanjem o kojemu je govoreno ranije. Prije nego muškarac počne s vježbom, penis je potrebno dobro obrisati, da se voda ne bi pomiješala s lubrikantom.

Napomene i savjeti

Najbolji izbor lubrikanta za ovu vježbu je vazelin ili dječje ulje, jer se ne upijaju prebrzo, već trljanje traje duže. Ako vježbe uzrokuju modrice, najbolje je prestati s njima sve dok penis ne ozdravi. Svakih 6 dana muškarac može napraviti jedan dan pauze, ali ona ne smije trajati predugo, jer u tom slučaju neće biti rezultata.

U vježbu je potrebno uključiti i vizualizaciju i vježbe disanja. Svrha ova dva elementa je očuvanje djelomične erekcije i spriječavanje potpunog uzbuđenja i erekcije. Mužnja se ne preporuča pod tušem i uz upotrebu sapuna, jer to rezultira višednevnim bolovima. U slučaju da se tijekom mužnje javi potreba za ejakulacijom, potrebno je stati i pričekati da bi se mogla nastaviti. Ova vježba je korisna i pri učenju kako zadržati preuranjenu ejakulaciju tijekom spolnog odnosa.

Komentari

 1. kaže

  evo sad sam stvarno procito detaljno i probacu iskopiracu ovo i javim vam se za koji mijesec ako uspijem
  autora teksta cu nagradit hvala

 2. kaže

  Evo ljudi, ja probao. Nakon 2 mj penis mi se produljio 3cm. Probat ću još 1mj pa da vidimo dali ću još šta uspijet. Savjet-samo treba ostat uporan i svaki dan radit.

 3. Dirke kaže

  Čuj ovo ” do djelomične erekcije”. Kod mene ili ima, ili nema erekcije, a čim ga uzmem, digne mi se. Kakva djelimična erekcija. Možda kod onih iznad 40 godina

 4. junior kaže

  pusti te ove komentare radi ja sam prvi dan osjetio kako se proširuje fala još jednom nastavit ću s radom iako mi netrea tolko povečanje nije uzalud pokušat :))

 5. sadasdas kaže

  ni meni ne treba…
  msm ja imam velik al samo da znate nije vazna velicina nego TEHNIKA!!!
  :)

 6. BIH kaže

  Mi još tom maženju dodajemo i oklagiju koja je prethodno uvaljana u brašno- da se ne zaljepi za decka:)))

 7. kaže

  MENI SE POVEĆAO ZA 5CM I POMOGLO JUPI SAD 5CM IMAM DUŽI KURAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Njemac kaže

  zas ste onda dosli na stranicu – kako povecati penis, ako vam to ‘netreba’?

 9. keki kaže

  jel ovo zezanje jel ozb ???? i ovaj penis mu porasto za 5 dana 3 cm ako je to mogudje ocu da probam ako je zezanje oda ste stv drkadzije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *